Moe maar toch even een kort verslagje.

Nederland, Utrecht

Zoals de titel al zegt. Ik ben nu best wel moe.
Vandaag is er weer het nodige gebeurd.
Ondanks de slaapmedicatie toch weer een onrustige nacht gehad. Wel goed ingeslapen maar om 3 uur wakker. Na een poosje wel weer ingeslapen maar ook om 5 uur weer wakker.
Ik moest plassen. Wel gaan.... niet gaan.... Even wachten, toch maar gaan. En zo ben je ondertussen klaarwakker.

De controles waren vanochtend pas om 6.30 uur. Dus dat viel mee🥴🤔.

Omdat het artsenbezoek wat op zich liet wachten heb ik mij (geheel zelfstandig) gewassen. Haren wassen, body wassen enz. Als je dan weer fris in je bed ligt dan weet je dat het een zware operatie is geweest. Pfff, even bijkomen.

De zaalarts was tevreden en gaf inderdaad aan dat het gips eraf mocht en ook het infuus mocht uit mijn hand.

Later kwamen ook beide hoofdchirurgen nog langs. Natuurlijk niet tegelijk😊.

Het gips werd later die ochtend verwijderd en vervangen door een drukverband. Dat voelt even heel anders. Ondanks dat het geen "blok aan mijn been" is, is het wel gevoeliger geworden.
Maar dat komt natuurlijk ook dat ik mijn been vandaag belast heb.

's Middags kwam de fysiotherapeut.
Huppekee oefenen. Eerst met een looprek. Daarna lopen met krukken. Nou, ook dat is vermoeiend. Trap op en neer. Morgen weer verder.

Aan het eind van de middag kwam de verpleegkundige met een hele stapel enveloppen. Het aantal op het prikbord is verdubbeld.😊. Wat leeft iedereen mee zeg. Het ontroerde mij letterlijk. Toen Anja aan het begin van de avond kwam nam ze ook nog een paar enveloppen mee. Nadat zij weg was kwamen Jasper en Akke nog een tijdje.
Ik ga nog even wat tv kijken en hopelijk slaap ik dan vannacht weer iets beter.

Geschreven door

Al 10 reacties bij dit reisverslag

Mijn kaartje: en nu gaan slapen! ;-)

Robert 2023-05-16 21:43:55

Hoi Hans, wat zwaar al die operaties, heel veel sterkte en ik hoop dat je snel weer naar huis mag. Dikke knuffel!

Monique de Bruycker 2023-05-16 21:53:53

Hans geweldig, zoals je bezig bent. Petje af en ik wens je een rustige nacht. Groetjes Ria

Ria 2023-05-16 21:57:41

Wat maak je een stappen Hans! Waarschijnlijk voelt dat voor jou anders, maar als we lezen wat je allemaal al doet….Bikkel!!💪

Arne&Ingrid 2023-05-16 22:05:48

Je kaart het zelf aan 😉

Bram 2023-05-16 22:16:52

Goeiemorgen Hans, En heb je wat beter geslapen afgelopen nacht of is het been nu een stuk gevoeliger nu er geen gips meer omheen zit? Wat een Jaap zeg! En wat een hechtingen! Maar allemaal voor het goeie doel👍 Wens je een goede dag en hou vol! ❤️‍🩹🙋‍♀️🍀

Annemieke 2023-05-17 08:57:49

Hé Hans, Ze zetten je nogal aan het werk, zal zeker helpend zijn, maar wel vermoeiend. Hoop dat je vannacht wat beter geslapen hebt. Vandaag weer een nieuwe dag, weer een stap verder. Knap hoe je het allemaal doet!!!

Wouter en Corinne 2023-05-17 09:02:22

Gips eraf, dan zie je weer wat een enorme operatie het is geweest. Wat is het toch mooi dat het weer zal herstellen. Heb je alleen een hoop moed en geduld voor nodig. Succes en sterkte met de revalidatie vandaag,Hans!

John en Hettie 2023-05-17 09:18:06

Fijn dat het steeds iets beter gaat. Een tevreden zaalarts klinkt goed! Je bent een bikkel. Maar dat weten we allemaal! Revalideren zal wel tijd nodig hebben. We zitten al in mei, vaak mooi weer. Straks lekker naar buiten en uitrusten op een stretcher! Tot gauw.

Arendtje 2023-05-17 15:39:16

Hans alweer een klein stapje verder, maar het is er weer eentje! Beste jaap geweest in het been, kan ook niet anders dan gevoelig zijn, maar je slaat je er toch weer doorheen! Houd vol!!

Hans vd S 2023-05-17 17:59:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.