Best fijn om thuis te zijn.

Nederland, Ede

Nu ik weer thuis ben zal ik niet iedere dag wat schrijven. Er gebeurt hier natuurlijk niet zo veel als in het ziekenhuis.
Afgelopen nacht een redelijk goede nacht gemaakt. Wel een droge mond, dus regelmatig even sprayen met water. Dat maakt het wat onrustig zo'n nacht.

Vandaag niet kunnen opbrengen om te douchen. Morgen ochtend om 9.00 uur is de zorg er weer. Voor die tijd wil ik wel gedoucht hebben.
Overdag voldoende tijd om weer uit te rusten. Dat heb ik voor mijn gevoel vandaag te weinig gedaan. Aan de andere kant ook niet veel mijn bed uitgeweest. Maar toch de nodige bezoekjes gehad en tv gekeken. Morgen proberen iets actiever te zijn. Hans en Marijke hebben de hometrainer gebracht dus dat wordt fietsen.🚴‍♂️
Niet te veel, maar iedere keer een klein stukje.
Door de hernia kan ik niet veel lopen.
Ik mag de komende weken wel een spuit laten zetten met ontsteking remmers maar mag zeker niet geopereerd worden. Het lichaam heeft alle energie nodig voor de wond en straks de bestraling en chemo. Dat is wel lastig. Daarom maar een beetje fietsen.
Slaap lekker.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat je weer thuis bent in je vertrouwde omgeving. Nu proberen om weer wat aan te sterken voordat de chemo en bestralingen beginnen. Hou je haaks de komende tijd.

Jaap en Yvonne 2019-02-10 09:20:53

Komt goed Hans vooral omdat jij er zo positief in staat ,petje af hoor. Ook veel sterkte aan Anja

Dorrie 2019-02-13 12:48:01

Ondertussen alweer woensdag 13 februari. Hoe gaat het nu? Het is lekker om thuis te zijn. Lukt de hometrainer al een beetje? Kom op he! Gr. Arne

Arne 2019-02-13 16:24:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.