Even een update hoe het nu gaat.

Nederland, Ede

Misschien dat je het wel weet maar ik ervaar nog steeds veel pijn in mijn mond en onder en in mijn tong.
Begin van de week heb ik dit aangekaart in Utrecht en de afspraak van volgende week kon vervroegd worden naar vandaag.
Vanochtend was ik om 08.30 uur al in Utrecht.
De KNO arts die me ook geopereerd heeft heeft alles bekeken maar kon geen rare dingen zien. Op zich goed nieuws maar de pijn die ik nog steeds heb zou eigenlijk minder moeten zijn. Het is nu bijna 3 maanden na de laatste bestraling.
Iets wat ze eigenlijk niet doen in dit stadium is het maken van een MRI.
De arts vond het toch zinnig om dit te gaan doen. Hij kan net niet genoeg "in de diepte" kijken. Hij wil zekerheid of er wel of niets zit.
Het zal een " MRI in masker" worden.
Dit betekent dat ik met het bestralingsmasker op de MRI inga. Nu vind ik een MRI al vervelend maar met het masker op lijkt me helemaal geen pretje. Een rustgevend pilletje zal dus wel nodig zijn.

Erg spannend allemaal. De wereld staat weer even op zijn kop.
Ik weet best dat het te vroeg is mij zorgen te maken maar je houdt toch rekening met het feit dat de kanker niet weg is. Dat de bestraling en de chemo hun werk niet goed genoeg gedaan hebben.
Gelukkig kan ik volgende week dinsdagmorgen al terecht voor de MRI.
Volgende week woensdag krijg ik eind van de middag al de uitslag.
Ik merk dat ik hiervan redelijk van slag ben.
Mocht er nog iets zitten dan is de enige optie weer opereren. Terwijl ze in januari eigenlijk niet verder de diepte ik konden ivm functie verlies van de tong.
Hoe het dan verder moet weet ik nu nog niet. Wat de consequenties zullen zijn is ook nog niet bekend. Maar ik ben wel druk met wat ik allemaal nog wel of niet zal kunnen na een eventuele operatie.
Het is dus een spannende week waarbij ik niets weet. Ik hoop maar dat ik de pech heb dat het "gewoon" nog erg zeer doet en dat alles schoon is.
Voorlopig maar even niets doen.
Wordt vervolgd.

Geschreven door

Al 10 reacties bij dit reisverslag

Hoi Hans, Wat verschrikkelijk om weer in die onzekerheid te moeten leven, er komt maar geen einde aan. Heel veel sterkte maar weer in deze moeilijke tijd. Wat hebben jullie toch al allemaal moeten doorstaan, petje af voor jullie. Groetjes,

Els 2019-07-10 15:37:10

Lieve Hans en Anja, Wat spannend weer zeg! Ik hoop dat alles goed zal zijn. Veel sterkte komende week! X Jeannette

Jeannette 2019-07-10 15:46:50

Duim en hoop voor je dat het goed gaat en "gewoon" langer duurt. "Hoop een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en morgen kracht" Groet, Ria

Ria 2019-07-10 17:12:00

Al die onzekerheid. Bah. Wij duimen voor jou/jullie. Sterkte de komende tijd.

Jaap en Yvonne 2019-07-10 20:06:29

Beste Hans, Inderdaad , houdt het dan nooit op. Ik hoop dat alleen nog maar de pijn is van de operatie. Heel veel sterkte voor jou en Anja, om nu weer in de onzekerheid te zitten. Dirk

Dirk 2019-07-11 11:14:59

Hoi Hans, wat een onzekere tijd weer zeg, hoop zo voor je ( jullie ) dat alles schoon is. Wens julliie heel veel sterkte de komende week. Liefs.

Doreth 2019-07-11 21:46:25

Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen het is banaal allemaal ik hoop zo dat alles goed komt en dat je zo snel mogelijk lekker aan het werk kan want daar zit je eigenlijk wel een beetje op te hopen, Hans ik hoop dat dit snel kan want dat betekend dat de pijn weg is en dat je op de goede weg bent ,sterkte voor allen xxx

Dorrie 2019-07-13 18:48:42

Hans, ik hoop op goed nieuws voor jullie en dat de MRI laat zien dat alles schoon is. Veel sterkte morgen met de uitslag. Oscar

Oscar 2019-07-15 15:27:16

De MRI is als het goed is achter de rug. Nu de uitslag afwachten... sterkte. ik duim voor je.

Ingrid 2019-07-16 13:45:03

Wat een onzekerheid weer Hans, we hopen dat je morgen een hele goede uitslag krijgt en vannacht ondanks alles toch een beetje kunt slapen. Sterkte, we denken aan je, Kees en Minke

Kees en Minke 2019-07-16 15:03:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.