Wat een dag 2

Nederland, Utrecht

Ik houd het een beetje kort.
Vannacht redelijk geslapen. Wel veel (keel)pijn gehad.
Dat was me een ontzettende tegenvaller.
De bloedingen waarbij je soms bijna denkt dat je stikt. En ook nu stond er weer een team van lieve verpleegsters m/v en artsen om mij heen. 3 bloedingen in 2 uur tijd is geen grap.
Daarom dus besloten voor operatie. Écht geen andere keus.
Vandaag een spannende dag. 13.30 uur. uitslag gesprek.
Je probeert je in te dekken dat niet alles positief is. In mijn geval was er weinig positiefs te melden.

1 lymfen klier bleek toch niet helemaal schoon. Balen. Maar dit heeft geen gevolgen voor de rest. Hoeft niet meegenomen te worden bij eventueel bestralen.

Helaas dus gisteren implantaat gesneuveld.

Maar ook de snijranden zijn niet helemaal schoon. Nu wordt er morgen een scan gemaakt om te kijken hoever ze eventueel nog weg kunnen halen. Kan er niet geopereerd worden, dan wordt er bestraald.

Maar omdat het implantaat gesneuveld is, wordt er ook nagedacht over een nieuwe lap. Nu van mijn rechterarm.
Oftewel..... we beginnen dan gewoon opnieuw met een hele kleine kans dat er niet bestraald hoeft te worden.
Je snapt dit is een ontzettende tegenvaller. Het bed voor thuis was net bezorgd.🤔

Op mijn directe vraag aan de arts "ga ik dit overleven", ga hij volmondig toe, JA. Daar gaan we voor. Ook zei hij daarbij dat als het anders was hij dit ook zou zeggen.
Je snapt....een ontzettende tegenvaller.

Beetje duur hotel geweest voor de afgelopen 14 dagen.
Komende dagen staan in het teken van plannen maken en uitvoeren.
Ik ben overigens ontzettend moe.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Nou zeg dat wel Hans: wat een dag... de bloeding kwam dus van implantaat terwijl dat toch goed leek te gaan.. maar kan er dan weer een nieuwe worden ‘aamgezet’? Jeetje wat een gedoe, bah!! En dit implantaat had toch weggehaald moeten worden als de snijranden niet oké zijn? Pffff je moet je nu wel moe en best kut voelen maar ze zitten er bovenop en positief vd arts: het komt goed!! Maar eerst veel geduld en ook... pijn. Heb zo met je te doen lieve Hans maar.. zet door!! Je gaat voor volledig herstel, afgesproken? Dikke knuf van mij xxx

Gea 2019-01-31 20:50:38

Man, wat krijgen jullie een hoop te verwerken! We worden er stil van. We hopen van harte dat het spoedig een positieve kant uit zal gaan, vertrouwen op wat de arts gezegd heeft dus. Wensen je heel veel moed en geduld toe de komende dagen.

Wouter en Corinne 2019-01-31 21:14:10

Hans wat een verschrikkelijke dag. Het is moeilijk om het juiste te zeggen. Maar probeer moed te houden, het klinkt zo simpel maar is o zo moeilijk! Maar jou moed en vastberadenheid, samen met die van de artsen en de mensen om jou heen, brengen je dichter bij het doel! Genezing! Houd vol! Liefs van ons

Hans v/d S 2019-01-31 21:34:26

Lieve Hans Hier worden we stil van. Wat een slechte berichten voor je. Je krijgt wel heel veel op je bordje. Er is gelukkig ook eén heel belangrijk goed bericht.... je kunt het overleven.... , maar wat moeilijk..... We hopen dat je enorme positiviteit, je moed en je doorzettingkracht je kunnen helpen en natuurlijk de deskundige en lieve mensen om je heen! Hou vol! Veel liefs Kees en MInke

MInke en Kees 2019-02-01 07:46:38

Oh, Hans, dit is wel het laatste wat je verwacht! Wat een tegenvaller! Dit is zó zwaar. Maar je kúnt het met alle hulp en liefde om je heen! Heel veel sterkte! Lieve groetjes!

John en Hettie 2019-02-01 08:05:58

Wat Hans v.d. S. zegt, het is zeker moeilijk de juiste woorden te vinden. Van een ogenschijnlijk onschuldig bultje op je tong, een complete reconstructie en dan gebeurt dit. Wij kunnen ons onmogelijk voorstellen wat jullie door moeten maken. Weer een pittige operatie in het vooruitzicht! Mooi om te lezen is dat iedereen weet dat je de juiste mensen om je heen hebt en dat jij een ongelooflijke knokker bent, en dat is zo. Ik wens jullie veel sterkte toe de komende periode. En denk erom die kroegentocht die komt er, en we gaan kruipend naar huis.......

Fred en Brenda 2019-02-01 10:53:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.