YES Ik kan weer een beetje praten

Nederland, Utrecht

Ik zal proberen vandaag zelf ook een stukje te schrijven.
Vanochtend is 1 van de KNO artsen geweest en de stoma veranderd. Ik heb er nu 1 met een gaatje en een dopje. Als het dopje erop zit dan kan ik een beetje praten. Wel lastig want ze hebben bijna een halve tong verwijderd. Wel een plak teruggezet maar die heeft niet dezelfde functie als de tong. Met name om het af te dekken.
Ik heb ook nog koorts. Ze weten niet waar dit vandaag komt. Om 15.00 uur krijg ik een CT scan om ze te kijken waar er een ontsteking is. Het blijkt vocht bij de wond in de hals te zijn. De drain is iets verplaatst en opnieuw gehecht.
Verder komen de kleine irritaties om te hoek kijken.
Diaree bijvoorbeeld. Ik krijg sonde voeding. Alles wat er vloeibaar ingaat....
Maar doordat ik nog hier en daar wat slangetjes heb ben ik niet altijd op tijd.😫 Vandaag pas drie keer 🤣😂.
De verpleging is zo ontzettend aardig. Willen je overal bij helpen. Weer wassen, weer verschonen, niets is teveel. Tot overmaat van ramp werd ik vanmiddag zo ontzettend misselijk. Alles eruit. Alles moest schoon. Bed, kleding, vloer.
Ik weet wel waarom ik bij de WUR werk😁
Anja is vanmiddag geweest.
Vanavond komt Jasper mijn broer.
Dan is het wel weer genoeg voor vandaag.

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Nou Hans, het goeie nieuws is natuurlijk dat je ondanks alle vervelende 🤣 bij-effecten, in ieder geval weer even zelf kon schrijven. Hoop dat je niet al te veel last hebt van de bijwerkingen van de medicijnen. Hoop dat je je snel wat beter voelt!

Hans van G. 2019-01-21 18:59:04

Hoi Hans, Je krijgt het wel voor je kiezen zeg!!! Man, man, we hebben het met je te doen. Wat een gedoe allemaal. Mooi dat er ook weer positieve dingen te melden zijn zoals zelf even wat schrijven, je stem weer wat kunnen gebruiken. Nu maar hopen dat de dingen weer wat beter zullen gaan. We wensen je veel beterschap toe. Probeer te genieten van het gezelschap van Anja en straks Jasper. Hartelijke groeten van de Durendaal.

Wouter en Corinne 2019-01-21 19:44:59

Hans wat een verhaal, ik heb er geen woorden voor! Kan alleen maar voor je hopen dat het snel wat beter zal gaan. Heb echt heel erg met je te doen! Sterkte zet hem op, al klinkt dat natuurlijk heel makkelijk!

Hans v/d S 2019-01-21 20:53:08

Hoi vriend Hans, het is goed om weer een berichtje van jou zelf te lezen. Anja heeft ons gelukkig de afgelopen dagen prima op de hoogte gehouden van jou wel en wee. Kleine vorderingen worden alweer gemaakt en dat is postief. Helaas heb je nog wel te maken met een aantal ongemakken maar ook die ga jij wel overwinnen. Zet hem op bikkel 👊

Robert 2019-01-21 21:01:44

Wauw Hans, je schrijft alweer zelf. Maar het mooiste vind ik, elke dag een beetje beter. Houden zo *duim*

Jauke 2019-01-21 21:35:03

Hoi Hans, vind ht heftig wat er allemaal met je gebeurt. Heb echt bewondering voor je. Ik wens je heeeel veel sterkte en beterschap. Dikke knuffel.🌹

Doreth 2019-01-22 11:19:28

Manman Hans wat ben je toch een bikkel....heel veel sterkte en wat een mazzel dat je zulke lieve zusters hebt😉👍🏼

Evert 2019-01-22 13:46:08

Hoi Hans, wanneer we lezen wat je allemaal doormaakt dan schieten woorden te kort. Heel veel sterkte Hans, moed houden.

Ton en Ditte 2019-01-22 15:33:27

Lieve Hans! Wat ben je toch een bikkeltje en wat doe je het goed! Zelf al een heel verhaal schrijven zo vlak na de operatie en is iedere keer weer fijn om een update te krijgen, leef met jou, Anja en de boys mee. Go for it Hans! Dikke knuffel van mij xxx

Gea 2019-01-22 19:34:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.