Gewoon weer een stukje.....

Nederland, Ede

We zijn weer een maand verder sinds mijn vorige stukje.
Er is het nodige gebeurd maar gelukkig is het allemaal goed afgelopen.

Mijn kaak wordt heel goed in de gaten gehouden. De controles waren elke 2 weken. Maar omdat ik nog veel pijn had, ben ik ook wel eens tussendoor geweest. De volgende afspraak staat nu over 4 weken tenzij ik veel meer pijn krijg of als het gevoel in mijn lippen heel anders wordt. Dan is er een zenuw aangetast en moet ik onmiddelijk komen

Of de zuurstoftherapie geholpen heeft kan ik niet zeggen.
Maar het zal niet slecht voor me zijn geweest.

Bij de controle op 30 december had de kaakchirurg een verdacht plekje gezien onder mijn tong maar dan aan de rechterkant. De fotograaf heeft toen een foto gemaakt. Vorige week maandag heeft hij weer gekeken naar het plekje. En vond het toch nodig om een biopt te nemen. Dan wordt het toch wel spannend. De uitslag was afgelopen maandag. Ik moet zeggen dat dit geen fijne week is geweest. Je denkt constant het ergste en dat je nu zo'n zelfde traject ingaat als in januari.
Maar gelukkig is dit niet het geval. Het bleek onstekingsweefsel te zijn. Het had helemaal niets met de kanker te maken.
Dus dat is weer een zorg minder.

Vrijdag mag ik mij weer melden in Utrecht. Ik heb dan een afspraak met de arts van de pijnpoli. Bespreken of er nog iets te doen is aan de pijn in de kaak.
Zolang die aanwezig is, is eten nog heel erg lastig.
Aan de andere kant.... als er maar vooruitgang zit in de genezing van de kaak dan ben ik allang blij.
Ik moet mijn gebit goed poetsen en de wond van de kaak goed spoelen.

Verder ben ik vanochtend bij de bedrijfsarts geweest. Ik heb met haar afgesproken dat ik vanaf februari weer langzaam begin met werken.
Ze adviseert om te starten met 2x2 uur. Verdeeld over 2 dagen.
Ik heb zin om weer te gaan werken.
Het zal wel een beetje wennen zijn maar dat komt best goed..
Wordt vervolgd......

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Een lange tunnel. Licht! Maar geen cadeautjes! Fijn dat je weer aan werken mag denken 😊

Robert 2020-01-21 23:08:30

Het gaat stukje bij beetje de goede kant op. Heel veel sterkte en succes de komende tijd. Zet ‘m op. Fijn dat je dit alles met ons wilt delen.

Jaap en Yvonne 2020-01-22 06:21:47

Hoi Hans, Was dus nog weer spannend allemaal! Balen! Liep gelukkig goed af, maar het doet allemaal wel weer wat met je! Wel heel fijn dat je inmiddels weer een herstart kunt maken in Wageningen. We zien elkaar binnenkort! Veel succes en vooral ook veel werkplezier gewenst straks. Hartelijke groet.

Wouter & Corinne 2020-01-22 06:30:06

Toch weer spannend met dat plekje. Naar. Fijn dat je weer zin hebt om wat te gaan werken. Ik kan me dat voorstellen, even heel wat anders doen in een andere omgeving. Gaat vast lukken. Groet! Andre

Andre 2020-01-22 08:59:32

Hoi Hans, dank voor je up date. Nou dat wa dus weer eng spannend iets waar je van wakker ligt. Gelukkig geen slecht bericht wat het plekje betreft. Hopelijk kunnen ze iets voor je betekenen op de pijnpoly. Fijn dat je weer een paar uurtjes naar het werk mag, geeft afleiding maar zal wel even vreemd zijn. Sterkte en groeten van ons.

Ton en Ditte 2020-01-22 09:59:03

Hoi Hans, Fijn dat de conditie het toelaat dat je aan werken kunt denken en 2 uurtjes heerlijk, onderbreking van het dagelijkse ritme. Heel veel succes. Positieve start in 2020. Groetjes, Ria

Ria 2020-01-22 12:32:40

Hallo Hans, Wat een spanning weer... Gelukkig is het goed afgelopen. We hopen dat de pijn ook minder gaat worden, dat duurt nu al zolang, hopelijk biedt de pijnpoli uitkomst. Wat mooi dat je weer aan werken begint te denken!! Dat is toch weer een stap de goede kant op. Heel veel werkplezier en sterkte met alles! Liefs van ons

Kees en Minke 2020-01-22 20:23:11

Ik kijk er naar uit je weer op je oude vertrouwde plek te zien 😄☹ Knuf Anita 😘

Anita 2020-01-24 16:40:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.