Afspraak Oncoloog

Nederland, Ede

Anja moest vandaag gewoon werken maar ik had wel een afspraak bij de oncoloog. Er waren toch wel wat dingetjes die ik wilde bespreken, dus was het fijn dat Akke met mee mee is geweest. Om 09.15 richting Utrecht. Daarvoor heb ik al 5 minuten rustig gefietst op de hometrainer.💪🏼. Ik voel me wel heel moe maar verder weer iets beter.
Eerst de bestraling. Akke ging mee naar binnen en kreeg precies uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat. Daarna de route naar het hoofdgebouw. En het UMC is nog steeds heel groot. Bloed prikken. Druppeltje voor druppeltje uit de vinger. Men wil nl. de bloedvaten sparen voor de volgende chemo😒. Maar zover is het nog lang niet.
Daarna naar de oncoloog. Helaas zat er nog een uur wachttijd tussen bloed geven en gesprek.
Een goed gesprek gehad. De arts begreep goed waar de pijnpunten zitten. Wat andere medicatie voorgeschreven gekregen om toch die misselijk tegen te blijven gaan.
Bloedwaarden waren prima en ze vind dat ik, ondanks dat ik me niet niet zo lekker voel, er goed uit zie (inkoppertje natuurlijk. Wist ik allang🤣😂) en het goed doe. Maar wel leuk om te horen.

De wandeltocht maar weer door het ziekenhuis en lekker in de auto naar huis.
Ik lig nu even in bed. 13.00 uur.
Denk dat het goed is dat mijn ogen een poosje dicht gaan.💤💤

Dank je wel Akke. Fijn, familie die dit wil en kan doen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat doorsta je dit toch allemaal dapper, Hans! Hopelijk slaat de nieuwe medicatie tegen de misselijkheid aan. Misselijk zijn is zo akelig! Maar het compliment van de oncoloog heb je maar mooi in de pocket!👊Ze maakte natuurlijk van de gelegenheid gebruik nu Anja er niet bij was😉

Arne&Ingrid 2019-03-13 15:22:32

Hallo Hans, ondanks dat je je beroerd voelt kan je ego door een opmerking van de specialist toch nog gestreeld worden, mooi! Dapper van je dat je dit alles zo ondergaat en positief blijft. Respect!

Ton en Ditte 2019-03-13 17:35:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.