Daar zijn we weer.

Nederland, Ede

Eindelijk weer een update

Ik heb van verschillende kanten gehoord dat men wel graag op de hoogte gehouden wíl worden.

Daarom hierbij weer een stukje.

Met met conditie gaat het best wel goed.
Ik fiets best flinke stukken. We hebben een paar keer zelfs een rondje van 40 km gefietst.

Ik had van de week een gesprek met de bedrijfsarts. Ik heb haar voorgesteld om vanaf oktober te beginnen met mijn werk.
2 x 2 uur. Rustig aan opbouwen. Het plan was om dit te doen tot de herfst vakantie.

In de herfst vakantie hebben mijn broer en schoonzus een huisje gehuurd. Dit kwam zo ter sprake en we hebben besloten om met hen mee te gaan.
Lekker een weekje naar Oostenrijk.  In het Zillertal.
Het eten van de heerlijke Oostenrijkse schnitzel zit er helaas nog niet in. De pijn in mijn mond is zeker nog niet verdwenen.
Vandaag had ik een telefonische afspraak. Ik heb weer andere medicijnen erbij gekregen. Duurt weer een paar weken voordat ik de werking ervan kan merken.
Maar dat houden we wel weer vol.
Maar sinds een paar weken heb ik ook pijn gekregen in mijn kaak. Links onder. De plek die ook bestraald is

Daarvoor ben ik vanmiddag bij de kaakchirurg geweest.
Hij heeft gekeken en wist vrij snel wat het was.

Op zich niet zulk mooi nieuws.
Er is dood bot en dat komt bloot te liggen. Dit wordt wel vaker gezien bij mensen die bestraald  zijn.
Dit moet verwijderd worden. Operatie duurt een uurtje. Onder lokale verdoving. Daarna moet ik wel de zuurstof therapie gaan volgen. Hij heeft me daar al voor aangemeld.
Minimaal 20 keer naar Arnhem.

Al met al weer een flinke tegenvaller.
Net nu ik afgesproken had om 2 x 2 uur te gaan werken. Eens kijken of dit te combineren valt.

10 oktober is de operatie. Hopelijk ben ik genoeg opgeknapt om toch naar Oostenrijk te gaan.
Zo..... Jullie zijn weer een beetje op de hoogte.

Met een hele dikke knuffel.

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Hoi Hans. Je klinkt als een oude klokkentoren: je blijft slaan door alle stormen heen. Erg knap! Hoop dat je komende operatie redelijk te verwerken is en dat je ondanks die extra last weer iets met je werk kunt doen. Groet oet Ass'n!

Robert 2019-09-27 22:19:58

Dood bot? En kan dat zo verwijderd worden? En dan ben je hopelijk van de pijn af.. jeetje wat moet jij veel ondergaan zeg om weer de oude te worden. Respect voor jou en hoe je het beschrijft... en nog niet pijnvrij: ik hoop zo dat dat snel verandert. Ik moet renger nog spreken over jouw pijnmediicatie want hij is of druk of bijna niet aanwezig of misschien kom je een keertje langs op mijn werk als hij er is en zorg ik dat je hem spreekt. Leef met je mee, denk aan je lieve moedige stoere Hans! Dikke knuffel terug!

Gea 2019-09-27 22:54:47

Naar, die tegenvaller. Hoop dat het meevalt. En dat jullie fijn naar Oostenrijk kunnen. Een beetje zicht op weer wat werken lijkt me ook wel fijn. Bezig zijn, afleiding. Respect voor hoe je erover schrijft Hans. Sterkte weer!

Andre 2019-09-28 09:26:10

Bah, weer een tegenvaller. Wij hopen dat de operatie mee gaat vallen en dat jouw gezondheid nu alleen maar met een stijgende lijn omhoog gaat. Fijn dat jullie met Jasper en Akke meegaan naar het Zillertal. Even weer de accu opladen. Alvast sterkte voor de operatie en samen heel veel plezier en het mooie Zillertal.

Jaap en Yvonne 2019-09-28 12:30:24

Hoi Hans, Dank je wel voor je up date. Gelukkig weten ze de veroorzaker van de pijn in je kaak. Ik duim voor je dat jullie mee kunnen naar Oostenrijk. Heerlijke berglucht en buiten zijn in een mooie omgeving. Sterke en ik denk aan je. Groet, Ria

Ria 2019-09-28 15:13:52

Wat een tegenvaller, net nu je conditie weer zo goed gaat. Ik gun jullie een fijne vakantie, dus hopelijk gast het door! Liefs Bert en Jody

Bert 2019-09-29 17:40:38

Wel fijn weer even een update Hans Wat een vervelend nieuws om te lezen En voor jou om weer door te moeten maken bah Maar dood bot weg halen klinkt best gek En dat dan allemaal zomaar en ben je dan van je pijn af ? Ik hoop het voor jou heel erg En dat je lekker een weekje naar oostenrijk man gaan Hou hoop Hans We zien elkaar wel weer Dikke knuffel 😘😘 Anita

Anita 2019-09-30 08:26:48

Goed om weer van je te lezen, Hans! Die zuurstof therapie moet ervast voor zorgen dat het levende botweefsel nog beter doorbloed raakt, toch? Goede strategie lijkt me. Veel sterkte met die operatie en vooral met het snelle herstel nadien. Want dIe vakantie is jullie van harte gegund! Cheers, Oscar

Oscar 2019-09-30 19:43:00

Veel succes morgen zal aan je denken

Dorrie 2019-10-09 15:26:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.