Dag 4 Dossenheim- Neuenstadt am Kocher 106 km

Duitsland, Neuenstadt am Kocher

Na vanochtend heerlijk wakker te zijn geworden na ons avon(d)tuur bij onze redders van gister werden we ook nog verrast met een heerlijk ontbijtje.
Vol goede moed bestegen wij om 9 uur ons stalen ros om onze reis te vervolgen richting Oedheim. Vandaag ging de reis bijna de hele dag langs de Neckar. Het ene plaatsje was nog mooier dan het andere en ook het weer was nog beter dan de afgelopen dagen en de wegen waren nog altijd even slecht.
Vandaag zouden ze ons niet foppen, meteen bij de eerste stop ff bellen voor een slaapplaats en we fietsen niet verder voordat ons bedje is geregeld.... na een telefoontje of 15 eindelijk beet, we kregen een mobiel nummer wat we ff moesten bellen als we er waren. Hierover later meeršŸ˜€
Het slechte asfalt hebben we daarna ingeruild voor een mountainbikeparcours in de bossen van Neckarsteinach (wie kent t niet) na een kilometer of 30 hobbelen op onze racefietsjes toch maar weer eens een stop gemaakt, helaas zijn de meeste cafe’s en restaurant overdag gesloten.
Vandaag dus ook maar de middaglunch genuttigd op een bankje aan t water. Aangezien ons lichaam toch wel wat te verduren heeft gehad na het tochtje van gisteren besloten om rustig door te fietsen met een paar stopjes meer. Gelukkig werden onze gebeden gehoord en hebben we de laatste 40 km kunnen fietsen over heerlijk asfalt.
Aangekomen in Oedheim meteen ons hoteletje gevonden en het gevraagde nummer gebeld... en inderdaad, geen gehoor. De eigenaars waren op vakantie maar voor een kamer kon je altijd bellen met onderstaand nummer, zo stond vermeld op de voordeur. Vreemd genoeg week dit nummer af van het nummer wat wij hadden gekregen maar ook dit nummer klopte niet. Uiteindelijk maar een hotel een dorpje verderop gebeld, niet het allernieuwste hotel zullen we maar zeggen maar de kamers zijn schoon.
Voor morgen hebben we in ieder geval al een hotel geboekt dus wat kan er nu nog mis gaan?? Op naar Ellwangen.

Pelleboers weerupdate:
Zonnig 30’
En een zuchtje wind vanuit Rome

Tot murge,
Esther en Pascal

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

prachtig hoe jullie de dag omschrijven We genieten elke dag mee van jullie reisverslag op naar dag 5 !

theo en jolanda 2018-09-19 19:58:34

Erg leuke verslagen. Hou de wielen draaiende en laat die trappers het werk doen.

Maurice 2018-09-19 20:07:46

Leuk om jullie verhaal iedere dag te kunnen lezen. Succes morgen

Danielle 2018-09-19 21:51:07

Geweldig om jullie zo te kunnen volgen voor morgen veel plezier

Brigiet en Harry colen 2018-09-19 22:49:22

Esther en Pascal, geweldig jullie avontuur zo te kunnen volgen. Wat een leuke verslagen. Geniet ervan, toppers!

Monique 2018-09-19 23:58:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.