Rovereto - Verona

Italië, Verona

Na gisteren een route voornamelijk langs de Etsch, vandaag een mooie en afwisselende route: stukken langs de rivier maar ook heel mooie stukken door wijnvelden en verderop ook olijfbomen en later zelfs kiwi's. Onderweg kwamen we nog door een paar kleine Italiaanse dorpjes wat we toch wel erg mooi blijven vinden.

De route vandaag was flink heuvelachtig met beklimmingen tot 12%. Het was vanmorgen al vroeg warm dus we hebben flink gezweet.

De laatste paar km waren er weinig routebordjes dus het laatste stuk van de route was nog even navigeren met de kaart.

Na 85 km kwamen we aan bij de arena van verona, na het colluseum in Rome het grootste amfitheater ter wereld. Dit was het eindpunt van onze fietsvakantie. Morgen gaan we de opera Aidi bezoeken in de arena.

Vanavond hebben we bij de arena gegeten op het terras van een restaurant. Ronella had van een collega de tip gekregen een limoncello spritz te bestellen, maar twee drankjes per persoon hakte er op een lege maag in. Dus nu lekker slapen!

Verona: hotel Marco Polo

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.