Dag 56

Verenigde Staten, Long Beach

Vandaag een lui dagje. We hebben niks op de planning alleen dat we onze roadtrip gaan plannen en boeken.

Maar eerst opgestaan en een strandwandeling gemaakt. Daarna in Long Beach wat rond gekeken en op het terras gezeten. Rond half 12 zaten we al aan een lekkere cocktail 😇 ...
Nadat we ook nog wat gegeten hebben zijn we verder in Long Beach gaan rondkijken.

Eenmaal terug op onze hotelkamer begonnen aan onze planning. Nadat we in San Diego onze fietstrip hebben geeindigt, pikken we daar een grote auto en een paar fietsdozen op en gaan we weer terug naar LA. Waar we voor 1 nachtje een hotel hebben geboekt, waar we ook de laatste nacht blijven. Hier kunnen we ook onze fietsen achterlaten. De grote auto ruilen we weer in voor een kleinere goedkopere huurauto.
Daarna vertrekken we eerst richting de zuidkant van de Grand Canyon en Antelope canyon, waar we een aantal dagen blijven. Daarna gaan we naar Las Vegas waar we zowel de stad als de noordkant van de Grand Canyon bezoeken.
Als laatste gaan we naar het Sequoia national park waar we toch nog even de grote indrukwekkende bomen gaan zien voordat we weer huiswaarts komen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

He, Nog een tip. Weet niet of jullie daar langs komen, maar halfweg tussen LA en Las Vegas ligt een oud mijnwerkersdorpje. Het heet Calico en ligt naast Highway 15 bij Yermo. Is wel de moeite waard. Ziet het al van ver, want ze hebben de naam Calico met witte stenen tegen de berghelling geschreven.

Xander 2017-06-12 07:52:01

Mooie plannen. het zal ook wel vreemd zijn om niet te fietsen na zoveel dagen we gefietst te hebben. geniet er maar lekker van, groetjes Wilma

Wilma 2017-06-13 11:41:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.