Dag 10 en 11 Seaside

Verenigde Staten, Seaside

De afgelopen dagen hebben wij ons rustig gehouden. De medicatie heeft goed zijn werk gedaan en Ronella is goed opgeknapt. Soms nog wat moe, maar we hebben ook lekker geluierd.
In seaside hebben we een appartementje met uitzicht op zee, dus we hebben iedere dag een strandwandeling gemaakt, heerlijk. Ook het weer begint wat op te knappen, soms nog een fel buitje maar langzaam aan wint de zon.
Ook de beentjes beginnen te kriebelen, dus stappen we morgen weer op de fiets, naar Rockaway Beach, ongeveer 52 km met 700 hm. Onderweg zullen we een aantal mooie stops maken waarbij we de typische Oregon kust gaan bekijken.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Super fijn dat je weer bent opgeknapt. En strandwandelingen zijn ook romantisch ;) Veel plezier weer met het voortzetten van jullie reis!

Purdey 2017-04-28 05:13:00

Heerlijk! Ook geen straf toch?? Morgen weer fris op de bike. Succes!!

Leo en Yvon 2017-04-28 09:53:30

Prima dat het beter gaat,maar doe het rustig aan . Zorg maar goed dat de accu vol blijft, zodat jullie nu eerst rustig aan doen.

els 2017-04-28 09:59:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.