Dag 77

Verenigde Staten, Pismo Beach

Vandaag vanuit Kernville terug naar de oceaan gereden, naar het plaatsje Pismo Beach. Een rit van ongeveer 4 uur. De eerste 1.5 uur over een erg bochtige en bergachtige weg. Ronella had een reisziekte pilletje nodig vandaag als bijrijder......

Oplettenden onder onze volgers zien dat we Pismo Beach tijdens onze reis al eerder op de fiets gepasseerd zijn. Toen hebben we een klein stukje verder in Oceano overnacht.

Vanmiddag zijn we nog even naar de oceaan gegaan, heerlijke om de zilte lucht te ruiken, even over het strand te lopen en het zand tussen je vingers te voelen. Nog wat rondgestruind in het dorpje en wat winkels bekeken.

Het is hier rond de 21 graden. Toch een heel verschil met de afgelopen twee weken met temperaturen tussen 36 en 44 graden. Iedere keer als je uit een winkel loopt, denk je tegen een muur van warmte te lopen, maar dat is niet zo. Toch betere temperaturen hier aan de kust 😉

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Geniet er nog van en goede reis terug

Xander 2017-07-03 07:56:18

Goede terug reis gewenst door Pap en Mam. Tot ziens . Els en Wiel

wiel en els 2017-07-03 10:07:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.