Zondagsrust

Nederland, Lage Vuursche

Vandaag was bij ons een rustige dag. Vanmorgen zijn Martien en ik na een zondagsontbijt een eindje gaan wandelen. Wij zijn oa langs de bunker Paleis Drakesteyn gewandeld. Daarna hebben we heerlijk op een terras gezeten en cake met aardbeien(?!) gegeten en hebben de drukte eens aangezien. Wat een verscheidenheid van mensen en voertuigen: Heel de upperten begaf zich door het dorp (ik denk naar de golfbaan) in de meest opvallende auto's, daartussen wierbelden nog wat toeristen in korte broek en sandalen. Werkelijk een leuk panorama.
Daarna hebben we heerlijk rustig in ons tuintje gezeten tot Wies en Jan kwamen.
Na de koffie en wat gekletst te hebben hebben we zelf voor pannenkoekhuis gespeeld, het dorp was nog overvol. Onze tijd voor de eettentjes komt deze week nog wel.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ik lees het al: ook rustig aan en waarschijnlijk uit de zon. Veel anders konden we hier ook niet doen. Maar wat moet ik eigenlijk met alleen maar verhalen? Pindat is er om leuk plaatjes te kijken! Dus: zet hem op!!! Groet Diny

diny 2012-09-09 22:18:10

Leuk huisje!

Sanne 2012-09-15 13:00:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.