De sloop is begonnen.

Nederland, Tilburg

Het begon meteen goed: de meubels werden niet zaterdag maar zondag opgehaald. Maar toen dat was gebeurd maakte Nelleke zich meester van het stoomapparaat en heeft zo het begin van de sloop gemaakt. Na een middagje werken was deze klus om het behang af te stomen geklaard en hadden we nog een rustige zondagavond.
Maandagmorgen vroeg begon het slopen echt: eerst het plafond eruit en daarna werd de haard er met mokers en een boor uitgesloopt.
Gelukkig is deze klus ook in een dag geklaard en het puin afgevoerd. Het stof begint ook te vallen en de strips voor het nieuwe plafond zijn gebracht. Dus er zit vooruitgang in. Als het goed is komen ze morgen ook aftekenen waar de nieuwe haard moet komen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wow, dat is vlot gestript! En aan de foto's is de stofwolk gelukkig niet goed te zien.... Er komt zeker weer wat moois voor in de plaats!

Nelleke 2011-03-14 21:22:34

Dat is inderdaad vlot gegaan. Wel apart zo het platfond, ik ben echt benieuwd hoe het gaat worden.

Ron 2011-03-14 22:01:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.