Nederland, tilburg

Terugreis


Na een heel vroeg ontbijt vertrekken we weer naar Nederland. Over de snelle Duitse wegen (dit vermeldt de reisgids) komen we weer in Nederland aan waar een wintermaaltijd op ons wacht. Welke stamppot zal dat nu zijn??? Jullie horen het nog wel.
Daarna worden Diny en ik weer netjes op Stappegoor afgezet, na hopelijk een heel fijne reis.

Maria

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Goede reis! Ook namens Anne.

Guus 2008-02-16 09:45:26

Nou, we ijn weer terug na een lange, met hindernissen gepaard gaande terugreis. Het begon en eindigde met een kapotte bus, waardoor er enige vertraging ontstond. Om 21.30u kwamen we aan bij Stappegoor, waar net een voetbalwedstrijd was geeindigd wat weer de nodige parkeerproblemen gaf en boze omstanders. Maar we zijn heelhuids aangekomen na wat gesjouw met koffer en tas. Martien heeft het tekstueel voor me bijgehouden waaruit wel blijkt dat wij het goed naar onze zin hebben gehad. Een paar opmerkingen nog: je moest echt zien te voorkomen dat je een prijs kreeg want wat denk je van een ijscoupe van ongeveer 2 liter bijv. En dat 1 uur na het "diner"

menm 2008-02-17 13:58:10

Vervolg: Een busbingo was er niet, maar er zijn nog andere mogelijkheden om je paasagiers bezig te houden: een soort cryptogram waaruit de omschrijving steeds een plaatsnaam gehaald moest worden, en dat 65 keer. Ik was een van de weinigen die Tolkamer wist (hi, hi). Ook al wil je niet meedoen, je kijkt toch steeds even of je toch niet nog iets weet en zo blijf je natuurlijk ook bezig. En ja Nelleke: er worden digitale foto's opgestuurd. Wel niet door een Tukker, maar dat zal wel geen kijk belemmering geven. Ik hoop tenminste dat hij doet wat hij beloofd heeft. Jullie horen/zien het wel. Groetjes van een heel tevreden Maria

MeM 2008-02-17 14:05:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.