Actieve 2e dag

Nederland, DOORWERTH

Nadat in de loop van de morgen Guus, Anne en Nelleke en Ron waren gearriveerd zijn we op pad gegaan. Guus en Anne op de mountainbike en de rest op wandeltocht. Door de bossen naar kasteel Doorwerth. Onderweg zagen we veel jonge kikkertjes die alle kanten opsprongen en toch wel ver van water af waren. Of er van over blijven is nog maar de vraag.
Na een flinke wandeling waarbij we af en toe nogal van de route afdwaalden (bijv. naar een uitkijktoren) en wat steile heuvels met weggespoelde paden overwonnen hadden kwamen we bij kasteel Doorwerth. Jammer genoeg waren we te laat om het kasteel van binnen te kunnen bezichtigen. Het was toch een mooie plek om wat uit te rusten voordat we aan de (veel kortere) terugweg begonnen.
'sAvonds hebben we heerlijk in het hotelrestaurant gegeten (foto's zie 18 juli) waarna Nelleke en Ron weer naar huis gingen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Het was een leuke dag! Toch een goede uitvinding, die buitenkansjes!

Nelleke 2010-07-19 11:40:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.