Zwitserland, grindelwald

Grindelwald en Berner Oberland


Bij Grindelwald aangekomen kan men met een treintje naar de Kleine Scheidegger aan de voet van de Eiger en Jungfrau. Het treintje komt boven de 2000 meter en dat geeft natuurlijk prachtige uitzichten. Terug gaat de tocht via Wengen naar Lauterbrunnen waar we met de bus via het chique Interlaken weer teruggaan.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wederom was er veel lof over het mooie uitzicht vanuit het treintje en jawel veel sneeuw en prachtig weer. Zelfs is er een kleurtje van gekomen. Ook zaten de dames deze reis vooraan in de bus en konden ze alles goed zien. Heel indrukwekkend en mooi. Je zou er bijna skiles voor gaan nemen. Vanavond is er een lichtjestocht na het eten en een Zwitserse-avond. Of deelname aan alles verzekerd is valt te betwijfelen maar het was weer een geslaagde dag. Vele groetjes aan het "kroost". De vakantiegangers

Martien 2008-02-12 19:33:37

Het Kroost is zeer tevreden om te horen dat de vakantie tot nu toe naar alle tevredenheid verloopt!

Kroost 2008-02-12 20:51:29

Ja Guus, vandaag was het vleesfondae geworden voor de lichtjesoptocht. Tussen de middag eet een Zwitser warm dus je moeder zal dat al niet zo zitten maar ook aan andere gewoontes moet je nu eenmaal wennen.

Martien 2008-02-12 23:25:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.