Zwitserland, gloschen

Over het spoor van de Glacier Express


We vertrekken vandaag vanuit Gloschen per trein over het spoor van de Glacier Express. De trein gaat via Andermatt, en Sedrun naar Disentis waar de kloosterkerk bezichtigd kan worden. De trein brengt ons ook weer terug naar Gloschen waarna de bus ons weer terug brengt naar het hotel.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Op Valentijnsdag stond is de reis per trein door de bergen op het programma. Wederom een geweldig schouwspel. Ook het weer was weer stralend. De contacten met de andere vakantiegangers worden steeds gezelliger. Al bij al een geweldige ervaring.

Martien 2008-02-14 21:50:54

Dat lijkt me ook echt een supertrip! Ik begin toch jaloers te worden... Jullie hebben vast geen camera mee, maar nu jullie toch dikke vrienden worden met 'de tukkers', worden er achteraf vast digitale foto's over en weer gemaild. Ik ben echt benieuwd hoe de vista's vanuit die trein zijn. Geniet er nog even van!

Nelleke 2008-02-15 11:37:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.