Zwitserland, lungern

Kennismaking Lungern


Deze dag is om de omgeving en het dorp te leren kennen. Dit kan op eigen gelegenheid, maar er zijn ook enkele activiteiten gepland zoals ijsstokschieten (???), een huifkartocht. Vooral de gondeltocht naar Panorama Welt in Schonbuhl lijkt me mooi.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Goede moggel allemaal, De eerste dag zit er op. Het was een lange reis met weinig tijd om je benen te strekken. Van 's-morgens 8.30 uur tot 's-avonds 19.00 in de bus zitten viel niet mee. Ook aan de chauffeur moest gewend worden. Een Achterhoeker die gewend was aan zijn eigen grappen maar voor Maria en Diny een echter "buitenlander" was. (Ook buitenlandse taal kun je leren). Het hotel is een groot bedrijf waar zaken strak zijn geregeld. Het hotel ligt ingesloten tussen de bergen maar doordat het al donker was toen ze aankwamen kon er over de omgeving nog weinig verteld worden. Het diner werd snel opgediend waardoor er tussen de gangen weinig tijd zat. Zo waren de dames rond 20.00 weer op hun kamers en konden ze met de benen omhoog.

Martien 2008-02-10 08:50:03

De lezer van dit verhaal zal begrijpen dat ik namens Maria en Diny verslag doe. De reden hierven is dat internetten in hotel waarschijnlijk niet mogelijk is en anders nog niet ontdekt is. Vandaag hopen de dames in de ochtend de beloofde sneeuw te kunnen bekijken want hiervan was tot nu toe nog niets te zien. Ik zal het zeker te horen krijgen en dan komt dit in het volgende verslag.

Martien 2008-02-10 08:50:34

Ik kan het niet laten... maar wie heeft er gewonnen met Bingo? ;-). Hopelijk ligt er een lekker dik pak sneeuw (naja niet te dik natuurlijk) en kunnen jullie genieten van deze lekkere vakantie!

Ron 2008-02-10 13:09:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.