Het grote werk

Nederland, Berkel en Rodenrijs

Nu heb ik de tekst bij de vorige dag ook nog op de verkeerde plaats gezet. Wat een gedoe.
Vandaag ging het dus echt gebeuren. Na het uitladen van de spullen en een praatje gingen de twee werklui aan de gang. Langzaamaan en breek het lijntje niet vorderde het werk.
Op zijn tijd koffie verhoogde het tempo niet. Nu heb ik makkelijk praten want ik hoef de gaten niet te maken (nog het edele handgraafwerk) en ook niet met de palen te sjouwen, maar toch.
Rond het middaguur hadden wij wel in de gaten dat dat niet in een dag bekeken was. En jawel, je kunt ongeveer zien hoever ze bij jullie gekomen zijn. Je moet er een scherm meer bij denken.
Om vier uur gingen ze huiswaarts na eerst tegen de buurvrouw gezegd te hebben dat ze woensdagmiddag weer terug kwamen, omdat ze eerst ergens anders een ander niet, niet afgewerkt karwei, af moesten gaan maken.
Martien en ik hebben toen maar besloten om naar huis te gaan en morgen op ons gemak terug te gaan. Ik heb het idee dat het ook woensdag niet afkomt als ze pas 'smiddags komen. We zien het wel, alle goeie werk heeft immers tijd nodig. Dan zal vrijdag de finishing touch volgen denk ik. We komen er achter: maar het belangrijkste is dat het echt mooi wordt en je krijgt zo echt een eigen stekkie.


Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Geduld wordt beloond. Het wordt echt een mooie afscheiding. En Maria, dat was zonder al die koffie, koek en wat socialiseren natuurlijk nooit gelukt. Chapeau!!!

Diny 2012-05-15 21:39:00

Hallo, Het ziet er goed uit en fijn dat jullie nog een dagje gebleven zijn. Wij zijn op de hoogte. Groetjes, Guus en Anne

VanRutten 2012-05-15 23:45:59

nu begrijp ik dat MenM niet meer actief waren op pindat, ik snapte er niets van, maar nu weet ik het, zij hebben weer een karwei aangenomen en daar gaat heel veel tijd inzitten. Guus en Anne kunnen heel goed plannen, als zij er niet zijn, gaat het werk gewoon door. veel succes en veel groetjes

toos 2012-05-17 13:45:38

Begrijp ik dit goed...... zijn de dame en heer op vakantie en wordt op afstand de schutting geplaats en op afstand gekeurd ???????

Margreet en de rest 2012-05-17 20:50:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.