Alweer markt

Spanje, Fuengirola

Gisteren was het zondag en nu is er markt vlakbij ons app. Na de koffie gaan we op onderzoek uit en inderdaad is het vlakbij. Eenmaal op de markt hebben we natuurlijk weer veel te dikke kleren aan, we gaan gauw terug naar het app en verkleden ons maar weer.
Het is druk op de markt, allemaal kleren, schoenen, sieraden en heel veel tassen.
Sjoerd koopt een vest en onderbroeken.op de markt zat een man achter een soort borduurmachine die vroeg hoe ik heten en hij borduurde voor mij mijn naam .
Uitgeslenterd gaan we weer richting app. zitten nog wat op het balkon en willen nog even naar de boulervard maar ondekken dan dat de boulevard nu in de schaduw ligt en zonder vest en jas is dat nu te koud dus gauw weer terug.
Maandag weer mooi weer na de koffie de stad in en het is weer druk want morgen is het hier een feestdag en zijn veel winkels gesloten.
Thuis nemen we een lunch en gaan nadien even bij het zwembad liggen zonnen erg genieten vooral als je hoort dat het in Nederland slecht weer is.
In de middag doen we nog even boodschappen en gaan op zoek naar de winkel waar ik aanrechtdoekjes kocht, maar kunnen hem niet meer terug vinden ,het zijn hele fijne doekjes en zou graag wat mee terug willen nemen.
We drinken op een teresje nog even koffie met een brandy en proberen op internet te komen ,maar dat lukte niet was kapot zei de kelner.
Dus nu maar weer beneden in de hal proberen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Geen sokken?

Marianna 2017-02-27 21:01:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.