Vreemd weer.

Nederland, Limburg

Als ik de deur van de caravan open doe zie ik een stralend blauwe hemel en de zon die schijnt volop. Gauw de deur open want het is buiten warmer dan binnen.
Snel een paar broodjes bakken, koffie drinken ook maar meteen, en een lunchpakketje klaar maken voor onderweg, want we moeten snel weg met dit mooie weer.
Rond 11 uur zijn we reddy. Vandaag fietsen we op knooppunten enveelal langs de Maas, die we eerst aan de rechterkant volgen, zo nu en dan zien we er een glimp van.
Zo blauw als de lucht was toen we vertrokken zo donker en bewolkt wordt het rond een uur of half een. We steken via een brug de Maas over en op een picknick plaats eten we ons lunch pakketje op. Het weer blijft wisselen maar we zien weinig zon meer deze dag, alhoewel de temperatuur goed is. Rond half drie zijn we weer op de camping en hebben 44 km. op de teller staan.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Goed bezig.. Lekker fietsen in die mooie omgeving!!

ineke.reisblog 2016-08-07 23:52:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.