Voorwoord

Nederland, Almere

Ruim een jaar geleden heb ik, na overleg met Marja, besloten om per 1 april 2020 met pensioen te gaan. Namens mijn baas krijg ik daarvoor nog 6 maanden betaald verlof mee als een soort afvloeiingsregeling. Dat houd dus in dat ik per 1 juli 2019, na 46 jaar, stop met werken.

Omdat ik heel graag nog eens samen met Marja naar de mooiste plekken, en de plekken met de fijnste herinneringen in Italië wilde.

Marja heeft daarom een reis gepland richting Italië om een deel van deze plekken weer eens te gaan bezoeken. Daarna willen wij een voor ons heel nieuw deel van Italie gaan bezoeken nl. Het Lago Maggiore. En als klap op de vuurpijl gaan we ons nog een paar dagen in Zwitserland vermaken.

In dit boek lezen jullie een van dag tot dag verslag van onze avonturen en ervaringen.
Wij hopen dat het lezen hiervan jullie op ideeën kan brengen en er ook net zoveel plezier aan beleven zoals wij dat aan den lijve hebben ervaren.

Marja en Rob

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.