Dag 10. Rustdag

Italië, Pergine Valsugana

Vandaag hebben wij een rustdag ingelast, voor ons doen dan, stilzitten is er niet bij, maar even bijkomen van alle indrukken rondom het Gardameer en even aanpassen in onze nieuwe omgeving.

Hier in San Cristoforo is helemaal geen WiFi, geen televisie, geen camping winkel, zitten we in een caravan zonder balkon en kijken we gezellig bij de buren naar binnen.
Toen ik in de ochtend naar het kantoortje van de beheerder liep en hem vroeg hoe het stond met de WiFi faciliteiten keek hij mij verbaasd aan en antwoorde toen met de legendarische woorden nee, "het is hier een praatcamping"! Camping Eden lijkt nu al op een klein paradijsje.

Nadat we het in de ochtend wat rustig aan gedaan hadden gaan we eerst even winkelen in Pergine Valsugana bij de plaatselijke super om onze keuken wat aan te vullen.

Na de lunch gaan we een tocht maken naar Panarotta, een berg van 2002 meter.
Langs een mooie bergweg omhoog en op de top aangekomen, in de wolken, is een groot skigebied. Na wat rondgelopen te hebben weer naar beneden. De tank is ook bijna leeg dus even tanken en terug naar de caravan.

Ondertussen is het gaan regenen en dit duurt de hele middag. Nog wel even naar de plaatselijke bakker gelopen die om de hoek zit waar we wat brood en versnapperingen halen.
Het hoogtepunt van de dag zal het avondeten van Marja zijn.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.