Nog 1500 km te gaan naar Rio

Brazilië, Campo grande

Lieve lezers!

《 We zijn in Brazilië 》

Vanaf Sucre zijn we rechtstreeks naar Campo Grande gegaan, een gedeelte met geweldig vliegtuigje.
We vlogen met Amazonas naar Santa Cruz, Bolivia, een klein vluchtje van een 30 minuten waar we een busrit van 18 uur mee bespaarde. In het vliegtuig past te maar 60 personen.

Na in de bus te hebben geslapen naar Puerto Quijarro, zijn we de grens overgegaan. Het was weer gelukt met een Laissez-Passer. Om vanaf de grens door te kunnen reizen, is Casper terug gegaan over de grens om aan de Boliviaanse kant geld te wisselen. Helaas heeft hij geen extra stempels in zijn paspoort gekregen voor deze actie.

Daarna overdag hadden we nog een mooie sightseeing tour door de jungle Pantanal gehad. Met veel lente tonen en een verscheidenheid aan vogels.

Na ingecheckt te zijn in ons luxe verblijf voor komende nacht. Zitten we nu aan ons eerste Braziliaanse biertje, waar er nog veel van gaan komen.

Liefs,


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.