De grens overgang tijdens een feestdag!

Bolivia, La paz

Jeej! We zijn in Bolivia.

Het is geen goed idee om op de Peruaanse independent day de grens over te gaan. Maar eerder hadden we geen geldig reisdocument dus we konden niet eerder vertrekken.

Na 2 uur aan de Peruaanse kant, dachten we de Boliviaanse kant moet vast sneller gaan. We kwamen aan bij de Boliviaanse kant, daar stonden we in een rij van 5 minuten. Jeej! Dachten we nog, maar helaas we kregen een groen blaadje. Alsnog moesten we 2,5 uur in de rij staan.

Na de rij hadden we het biertje wel verdiend, dus om 2 uur 's middags zaten we met een paar halve liters in de bus verder naar La Paz! Gezamenlijk met 1 Luxemburgse, 1 Engelse en 3 Aussies. Helaas verbleven ze niet in La Paz dus tegen de avond hadden we weer rust. Haha!


We zijn een beetje blij dat we niet uit Luxemburg komen, dan kennen ze bij de grens je land niet altijd en moet je uitleggen in het Spaans waar het land ligt.

Liefs,


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.