Zeehonden spotten

Nieuw-Zeeland, Kaikoura

Na een nacht in een zeer aangenaam hostel in Christchurch besloten we door te rijden naar Kaikoura, een plaats wat noordelijker op het zuidereiland. In onze zeer comfortabele huurauto (een Toyota Corolla uit 2013) was dat rijden absoluut geen straf.

Onderweg, op een zeer "toeristische" kustroute, kwamen we een bord tegen waarop vermeld stond dat er een waterval te zien zou zijn. De waterval zelf was echter niet de hoofdattractie, dat waren de honderden (volgens de borden zo'n 200) jonge zeehondjes die in het beekje en onder de waterval aan het spelen waren. Hier hebben we uitgebreid foto's van gemaakt.

's Avonds aangekomen in Kaikoura besloten we zelf te gaan koken in ons knusse nieuwe (Albatros) hostel voor die nacht. Nadat Nicky nieuwe vrienden had gemaakt onder het genot van het spel "Cards against humanity" en ikzelf lekker een boek had gelezen, gingen we relatief op tijd naar bed.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.