Elk nadeel ep se foordeel

Australië, Queensland

Kamperen heeft nadelen.
Leven in een piepklein huisje. De rommel van het bed naar de tafel verhuizen als we willen slapen. De rommel van de tafel naar het bed verhuizen als we willen eten. Een volksverhuizing als we willen buiten eten. Beestjes.
Maar kamperen heeft ook voordelen.
Ontelbaar veel sterren zien op weg naar de douche 's avonds. 's Morgens de eerste zonnestralen door het gordijn zien piepen. Elke dag een ander uitzicht. Regenwoud, dan een rivier, uitgestrekte weides. De ochtend beginnen met 4 in bed. De avond afsluiten met een film.
Samen afwassen. Ja, ik reken het bewust tot een voordeel. Samen een volgende bestemming kiezen.
Vandaag is de nieuwe bestemming Rockhampton. Rocky. De eerste keer dat we kort na de middag toekomen op een camping. De eerste keer bbq'en - woehoew! De eerste keer dat ik een stad maar niks vind. Het is hier doods. Niks te beleven. Geen kat op straat. Dat op zaterdag, ik hou mijn hart vast voor zondag. We kunnen kiezen tussen de capricorn caves of Mount Etna caves national park. Ik vermoed dat we morgen in één van beiden gaan eindigen ipv aan het strand of een zwembad. Nog een voordeel van kamperen: als het niet bevalt, rijden we gewoon weer verder!


Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Welcome to the camp-life! Nu nog caravanneke kopen, den chief overtuigen om samen verlof te pakken en... hasta la vista baby... of we go. Thelma & Louise - with aanhangsels ;-)

katrien 2016-04-02 19:28:03

Helaba Katrien ... Heb jij nog zo van Die goeie ideeen ... En wat wordt THE TRAVEL COMPANY dan zonder haar twee diva's ...als je ze ziet ben je al half op vakantie ... T'is waar he !!!

Pierre en Veronique 2016-04-02 22:48:29

Toppertje! Klinkt als een strak plan. I'm in! Misschien kunnen de aanhangsels bij de andere aanhangsels blijven? Totale rust gegarandeerd! Ik ben Louise! Neemt gij nu maar eens de lelijke naam :).

fairytales 2016-04-03 01:13:03

PS: als we in panne staan, dan bellen we, Pierre. ;)

fairytales 2016-04-03 01:14:00

Met mijn technisch hoogstaande begaafdheid om de panne op te lossen blijven we 6 maand ter plaatse ... Dirk zal super content zijn ... Lol ... Ik zit naar mijn wereld bol te staren en realiseer niet dat jullie aan het andere uiteinde van de wereld zitten ...en in Australie heb je blijkbaar geen gevoel van onzekerheid ? Het is er blijkbaar Rustig ? Een veilig land ...continent liever als je de afstan en ziet .Een ritje van Brussel naar de kust zal je zo kort lijken na de afstanden Die jullie zullen hebben afgelegd ...

Pierre en Veronique 2016-04-03 09:12:12

Ja, de afstanden zijn hier absurd. We hebben tijd om het op ons gemak te doen, maar soms zien we dan een bord langs de weg: 1600km naar Darwin. Als we dat in belgie doen, zitten we in Italië :). Maar hier is het veilig... Nog nergens een onveilig gevoel gehad of ook maar een beetje dreiging. Wat een zaligheid is in deze tijd... De grootste dreiging hier is een krokodil :)

fairytales 2016-04-03 09:59:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.