Gili T

Indonesië, Belukar, Gili Trawangan

Drie dagen op de Gili's! José was speciaal hierheen gekomen op een foto te maken op de bekende schommels in het water, dat is gelukt! Deze eilandjes die bij Lombok horen, zijn een klein paradijsje. We hebben vooral lekker op het strand gechilld, met fietsen het eiland verkend (ben je op zich zo mee klaar), uit eten geweest op de boulevard en over hele donkere hobbelige paadjes weer terug gefietst naar onze villa. Officieel benoemd tot de mooiste accommodatie so far! Heel goed uitgekozen Joss;). Oja, Jack en ik hebben ook nog de grootste lol gehad met onze nieuwe collectie plak-tattoos, met mijn Balinese monster als uitschieter.

Verder had José nog een aantal t-shirts meegekregen van de nieuwe zomercollectie van Vay. Voor wie dit nog niet weet: onze andere zus is met een hele toffe kledinglijn begonnen en heeft ons gevraagd om een tropische shoot te doen: het resultaat zie je hiernaast. Ze zijn binnenkort beschikbaar! Check haar Facebook-pagina voor meer updates.

Ik heb José en Jacky net weer uitgezwaaid, deze 10 dagen zijn weer bizar snel gegaan! Zij gaan met de boot terug naar Bali en ik blijf op Lombok om morgen de Rinjani trekking te doen. To be continued!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ha Esther, wat gezellig dat jacky en José geweest zijn! Ik hoop dat ze een goede vlucht naar huis hebben. En wat zijn de foto's van de collectie mooi geworden!!! Ik heb dus weer de pagina van Anouk gedeeld.Het ziet er zeker erg mooi uit daar. JEETJE.... wat ben je al bruin zeg.. ( of eerder zwart) daar zijn José en Jacky wit bij). Maar ze komen vast en zeker bruin terug voor ons doen. Gelukkig hebben we hier nu ook goed weer. Hoe lang blijf je nog in lombok? En wat is je volgende stop? Groetjes en nog heel veel plezier!

Marja 2016-05-04 14:33:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.