The Parliament and shopping

Australië, Bakehouse Motel

Today was all about the Parliament en shopping. We hadden gehoord dat in de hoofdstad niet veel te beleven was, maar wij zijn snel tevreden: onbijttentjes, koffietentjes en een warme, zonnige dag, wat wil je nog meer? Gister HEEL lekker en wat chiquer uit eten geweest bij Black Fire. Kostte ook wel wat, maarja af en toe mag je een beetje uit de ban springen toch?

Vanmorgen extra vroeg de wekker gezet om met Manon te kunnen bellen. Daarna een poging tot hardlopen gedaan, maar na een paar kilometer besloot ik dat het toch veel te warm was.

Erg leuk om het Parliament een keer te zien! Binnen een kleine tour gedaan en ook een kijkje genomen in "the House of Representatives", ofwel onze Tweede Kamer. Wist je dat er op het wapen van Australië een Kangoeroe en een Emoe staat? Zij hebben deze dieren als symbool gekozen omdat zij alleen vooruit kunnen lopen en niet achteruit. Grappig he! Nu denk je misschien "Zo, Es heeft een hele geschiedenisstudie gedaan". Nee hoor, dit las ik toevallig in het reisverslag van Linda van een paar jaar geleden;).

's middags bestond ons programma vooral uit terrasjes, groente smoothies, sushi, shoppen, oh ja.. en nog een keer sushi! Gelijk maar gehele nieuwe garderobe gekocht, want wat ik mee had genomen, is natuurlijk ALLANG niet meer leuk & met dat warme weer is zelf een spijkerbroekje nog te warm!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jippieeee ik kom zelfs voor in je reisverslag ;) Was zo leuk om je even te spreken liefie!

Manon 2016-02-16 18:27:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.