Beards, bags, bikes and burgers

Australië, Docklands

Beards, bags, bikes and burgers, that's Melbourne! Ongeveer alles is hier hip. Kan het woord nu al niet meer horen;). Street art, hipsters, vegan lunch tentjes en arty bars. Die ene spot is na twee weken al echt weer "old news", maar wij vinden van niet. Dus zoals elke stedentrip gaan we uiteraard de leukste terrassen, rooftops en eettentjes af!

"He Es, ik hoor van Rubertine dat je ook in Melbourne bent!" Was het eerste berichtje dat ik vanmorgen las. Altijd leuk om spontaan met bekenden af te spreken op reis! Een uurtje later zaten we (Claire en ik) in de haven op het terras een drankje te drinken. Daarna op een hip (excuses voor mijn taalgebruik;)) terras geluncht en biertjes gedronken. Voor de Rotterdammers onder ons: een soort biergarten, maar dan 10x toffer! En ja... je leest het goed "biertjes". Hoort er toch een beetje bij he;) Een echte "Melbourne Bitter" kon natuurlijk niet ontbreken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.