Hard gewerkt!

Frankrijk, Aubusson-d'Auvergne

Om jullie toch nog even op de hoogte te brengen van wat een gepensioneerde, die al bij standje 69 is, zoal de hele dag doet: nou, niets.
Wat wil je, zonder informatie erover kwam ik gisteren bij dit meertje terecht in The Middle of Nowhere, wat een soort paradijsje blijkt te zijn. Alle voorzieningen zoals schoon nieuw sanitair en douche zijn aanwezig. Behalve dan stroom, maar de zon schijnt de hele dag en de zonnepanelen maken dus overuren. En dat voor een bedrag wat ik minstens 35 jaar geleden ook al kwijt was op een camping.
Die stroom heb ik trouwens vandaag gebruikt om mijn wasmachientje te testen. Geweldig toch? Zon maakt stroom, stroom gaat de accu in en als ik die er weer uit laat maakt hij mijn was schoon. En na afloop droogt die zelfde zon die was weer. Simpel toch? En wat is één van de weinige dingen die nog gratis zijn? Juist! En ik geniet intussen van een koel drankje. Kind kan de was doen hier.
Intussen toch nog even die foto van het meertje gemaakt, gewoon vanaf mijn standplaats. Andere toeristen zullen in juli wel komen, maar nu is het hier nog onontgonnen gebied.
Fijne werkdag morgen!

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat je het zo naar je zin hebt, maar werken doe ik niet meer. Net zo als jij , alleen wat jonger, geniet ik van mijn pensioen.

Joke 2015-05-28 23:13:16

Ohhh wat een paradijsje daar, prachtig! En dat wasmachientje lijkt wel een blender:-)

Jeannet 2015-05-28 23:15:16

Gaat eigenlijk niets boven altijd vakantie, hé Joke ;-) ? Zal straks mijn drankje ook eens proberen te maken in dat ding, wie weet, Jeannet.

HansVWT3 2015-05-29 09:28:25

Ontzettend gaaf om je zo te volgen! Krijg er zelf ook zin ik om met de bus op pad te gaan. Veel plezier!!!

Ernest 2015-05-29 16:06:36

Ja, zelfs op vacantie valt er wel huishoudelijke dingen te doen, maar zo naast dat meertje is het wel van te genieten!

Jan 2015-05-29 19:20:44

Mooi omschreven deze gevoelservaring die iedereen wel wil mee maken!! Alweer een onzichtbare fotoprint geplaatst deze mooie dag , Geweldig om zo selfsupporting te leven vrij van alles (bijna) Maak er nog een mooie tijd van verder!! Joey

Joey 2015-05-29 20:04:52

Het is idd fijn om heel compact alles bij de hand te hebben zoals in de T3 mogelijk is. Wat zijn jullie plannen voor de vakantie, Ernest? Hoop dat jullie ook van een vakantie kunnen genieten, Jan. Gaat India reis door, Joey? Allen bedankt, het 'zwerven' bevalt mij prima!

HansVWT3 2015-05-29 21:21:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.