Ca Nova naar Basson 28 km

Italië, Verona

Soms gaan dingen niet zoals gepland. En wordt er een beroep gedaan op onze mentale weerbaarheid. Wat was het geval ? Onze App. geeft een route aan. Tot nu toe tot tevredenheid. Maar…… vandaag leidde hij ons 2 x langs een drukke weg, zonder fiets- of voetpad. Gevaarlijk. Wij dus op zoek naar een alternatief. Hetgeen heeft geresulteerd in een omweg van 6 km met daarbij nogal wat extra hoogtemeters. En een pad inslaan om na 500 meter tot de ontdekking te komen dat het pad niet verder gaat. Niet leuk. Betekent dat er ‘s middags 6 km bijkomen bij een temperatuur van 30 graden. Maar na aankomst in onze b&b, zonder b. overigens, en een fijne douche zijn we snel weer tevreden. Eten : maaltijdsalade.. Nog even een biertje en wijntje bij een barretje op 100 meter van ons verblijf en we zien het weer helemaal zitten. We laten de bergen nu links (letterlijk) liggen en gaan morgen via Verona het platteland weer opzoeken. Wat ik nog wel even kwijt wil is de waardering voor onze gastvrouw van Ca Nova. Ines. Vriendelijk, empatisch, behulpzaam en zo. We hebben ook een aantal keren meegemaakt dat we geen mens zagen. Alleen een code kregen voor sleutelkastje. Zo’n Ines heeft duidelijk een toegevoegde waarde.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie overwinning dat jullie zo’n zware dag goed hebben doorstaan! Ik zie nu staan dat jullie omstreeks 10 augustus in Rome aangkomen, was dat eerst niet 1 augustus?

Heleen 2023-06-20 22:46:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.