Rovereto naar Avio 26 km

Italië, Avio

De wekker op 5.00 uur. Vertrekken om 6.00 uur. Dat was het plan want het zou warm worden. Edoch, om 6.38 werden wij ons ervan bewust dat we aan de late kant waren. Voordeel was wel weer (elk nadeel heeft zijn voordeel) dat we vanaf 7.00 uur nog konden aanschuiven bij het ontbijt. En dat was weer prima verzorgd. Rovereto is best wel een leuk plaatsje. Met een gezellig “centra istorico” . Vooral ‘s ochtends is het lekker (fris) om dan door zo’n plaatsje te lopen. Verder weer de Adige gevolgd. Nu via een best wel leuk pad. Onze slaapplek in Avio. Lekker gegeten. Didy een salade en ik spaghetti carbonara. Van het huis kregen we nog een Limoncello. Lekker. Morgen 20 km op het program. Wordt wel warm. Dus op tijd weg. Ik moet wel wennen aan de belasting van een zware rugzak. En wij beide aan de warmte. Wellicht na een paar dagen aan gewend. We zullen zien.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's Succes met die zware rugzak

Jan Willem 2023-06-18 22:30:35

Hans heb ik iets gemist? Kar verkocht? Op zo'n reis neem je vaak teveel mee. Jullie nemen nu wel behoorlijke afstanden. Succes en geniet van alles. Maar dat doen jullie volgens mij. Wel te rusten.

Bert Twickler 2023-06-18 22:43:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.