Rieden am Forggensee naar Reutte (camping) 22 km

Oostenrijk, Marktgemeinde Reutte

Vandaag om 7.15 uur opgestaan. Ontbijt (muesli, yoghurt, thee) en om 9.00 uur op pad. De camping komt bij ons niet in de top 10, maar dat terzijde. De mist hangt boven het meer, de zon van boven. Het belooft een mooie dag te worden. Even verder de wiezen met koeien en met op de achtergrond de Alpen in het zonnetje. Didy krijgt hier een Milka/ Almhof gevoel van. Zelf wil ik daar nog graag een Zwitserleven gevoel aan toe voegen. We lopen vandaag een dikke 20 km door een mooi decor. Door Fussen ( beetje toeristisch), passeren de grens (we zijn dus in Oostenrijk aangekomen) en komen ook door Reutte. Beetje doods want vrijwel alle winkels zijn dicht. Zaterdagmiddag. Gelukkig nog wel een super open tot 16.00 uur. Inkopen gedaan voor de warme hap (bonen, paprika, gehakt, fajitakruiden), en voor de dag van morgen. Weet niet of de winkels in Oostenrijk open of dicht zijn. De terrasjes zijn goed bezet. Van de kampingmevrouw mochten we ons benzinebrandertje niet gebruiken. Als we dat wel deden ………… nou dan zouden we de camping onmiddellijk moeten verlaten. Een beetje een heks zullen we maar zeggen. Wij de spullen gepakt en 100 meter buiten de camping bij een bankje ons potje gekookt. Was heerlijk. Nu zitten we lekker buiten op onze stoeltjes bij de tent. 17 graden. Voor het eerst weer. Lekker. Morgen weer verder. Ca. 20 km naar Lermoos.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Oostenrijk bereikt. Gefeliciteerd

Jan Willem 2023-05-20 19:21:44

Weer een vinkje op jullie bucketlist , Oostenrijk bereikt. Succes verder.

Cathy 2023-05-20 20:30:49

Jeetje, niet mogen koken bij de tent? Waar is die heks bang voor? Jullie flexibiliteit is geweldig! Ik heb afgelopen dagen genoten van de foto’s.

Heleen 2023-05-21 18:55:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.