Van Roetgen naar Rurberg

Duitsland, Campingplatz Faulenbruch, Roetgen

Vanochtend om 7.15 opgestaan, ontbijtje (boterham met kaas en een kopje thee) en om 8.30 vertrokken. Het is weer even wennen. De structuurtjes. Wie doet wat, wanneer en hoe. Het zit er weer aan te komen. De wandeling vandaag was wel met een beetje druk vandaag vanwege de weersvoorspellingen. De lokale boswachter heeft ons gewaarschuwd. Maar het viel reuze mee. Bis jetzt (17.50 uur). Lekker gewandeld. Droog en een lekkere temperatuur. De Eifel. Agrarisch, heuveltje hier, beekje daar. Koeien liggen tevreden te herkauwen. De beentjes doen het nog goed. Vandaag een kleine 20 km. Weer een stukje Vennbahn meegepikt. We staan met de tent in Rurberg, bij de Rursee. Een kleine camping met vrijwel alleen “dauerplatze”. Wel een beetje vreemd gebied.
Wel toerisme maar “altmodisch”. Veel nog gesloten. Vriendelijk dat wel en overal contant betalen. Van pinnen hebben ze nog nooit gehoord zo lijkt het. Morgen een traject van 26 km, langs de Urft naar Kall. We zullen zien.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.