Moederdag??? (etappe Puenta la Reina - Lizarra/Estella)

Spanje, Lizarra/Estella

Hallo allemaal,
Nou dat was me het dagje wel!
Eerst Els die van verwaandheid vanwege de vele complimenten over haar schrijfsterskwaliteiten bijna naast haar schoenen ging lopen. Maar.....die schoenen zou ze vandaag hard nodig hebben.
Toen de tocht van vandaag: om 6 uur binnen gegaan bij een bakker voor koffie en wat lekkers te eten. En druk dat het was! Er was gisteren een of ander feest in Puenta la Reina dat de hele nacht door geduurd heeft tot in de vroege ochtenduren.
Vervolgens even voor half zeven op pad voor een tocht van 22 km die volgens het boekje tot de lichte categorie zou behoren.
Nou: papier is geduldig! We waren om half vier in Lizarra/Estella, de plaats van bestemming. Dus tel maar uit!
De zeven heuvelenloop van de Nijmeegse vierdaagse hebben we deze etappe meermaals voor de kiezen gekregen met op een plek een afdaling, die zonder meer gevaarlijk te noemen was vanwege de gladheid ter plaatse.
Ik had wellicht beter een wat gepaster moederdags kadootje kunnen uitzoeken maar ja als je alles van tevoren weet dan........

Ondanks dat het bij vlagen zwaar maar zeker langdurig was, vergoedden de omgeving en ook het heerlijk zonnige weer veel. Tjonge jonge was is Spanje op dit deel van de route tot dusver mooi!

Nu eerst maar eens even bijkomen in een fraaie albergue waar we een twee persoons kamer met douche en toilet hebben.
Op zich wel lekker voor af en toe maar toch gaat onze voorkeur uit naar de gemeenschappelijke slaapzalen vanwege de vele contacten die je er opdoet.

Morgen een wat kortere etappe. Even wat gas terugnemen.

Oh ja: bedankt allemaal voor de vele reacties. Dat moedigt ons aan om door te gaan met schrijven.
En na Sportclub Irene en FC VVV nu ook Feyenoord kampioen! Eindelijk! ⚽👍🍺

Ton


Geschreven door

Al 12 reacties bij dit reisverslag

Ton, mot ich noow concludere det Els op moederdaag de was duit!!??

Marij 2017-05-14 17:54:04

Els haet de was allein maar heuve op te hange. De res heb ich gedaon. Good zoe??😎💐

els-en-ton-boonhof.reisblog 2017-05-14 18:34:56

Hartstikke goed doen jullie het!! Gisteren zei Ludy: eens kijken of ze morgen in estella komen, ja dus. Ga zo door, ga zo door, volg jullie ook op de kaart. Leuke verslagjes trouwens, Ben trots op mijn zus. Groetjes, nel.

Zus nel 2017-05-14 19:09:06

IK geloof het graag dat Els langs haar schoenen heeft gelopen. Maar dat mag best trouwens en Ton jou verslagen mogen er ook zijn hoor. Groetjes vanuit Engeland. Miep

Miep 2017-05-14 19:18:19

Els zich op moederdag erg in motte sjpanne.maar waal same geslaope is toch auch weer fijn.ken mich vuur stelle det met zien alle leuk is en kleurieke verhaole .op nao morge en bin vuur zichtig,wil uch heej nog waal ens tege komme.vuul plezeer.gr

José 2017-05-14 19:59:42

Appeltje voor de dorst Els.????

Joep Smeets 2017-05-14 20:04:56

Een eigen slaapkamer lijkt me toch ook wel eens fijn. Altijd vreemden erbij is toch onwennig, of begint dat al te wennen?? 22 km is trouwens een flink stuk. Is er een soort schema wat jullie nastreven?

Hermien 2017-05-14 20:33:22

Weer een mooi verhaal, en prachtige foto's, jullie doen je best en wij mogen hiervan genieten. Ton je schrijft net zo goed en mooi als els hoor, geniet er samen van !!!!

resie chris 2017-05-14 20:46:38

Hallo Ton Ik lees ook graag het verslag dat jij schrijft. Ook weer eens lekker samen op een kamer. Doe Els de groetjes en voor morgen weer gezond op.

Corrie janssen 2017-05-14 21:04:37

Hoi Els en Ton, Ik zeen net det der nog ein José reageert op ÔG !!!!! prachtige verhaole. Daorum vanaaf noow maar effe v.D der achter plekke. Slaop lekker en morge wieder frisch und munter Morge weer hiel vuul succes, plezeer en geneetmomente, kanjers!

José v.D 2017-05-14 21:37:37

Hoi Ton en Els, Mooie reisverhalen en leuke foto's. Alle respect voor jullie. Hermien en ik horen bij de personen welke dagelijks controleren of er al een bericht van jullie is. Leuk om jullie reis zo direct te kunnen volgen. Ga zo door.

Peter. 2017-05-14 22:21:50

Erg mooi ik vind het geweldig.gr tiny

Hen en tiny 2017-05-14 22:55:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.