Rust voor lijf en hoofd

Laos, Ban Phonkheng


Het is verleidelijk om al onze dagen hier vol te plannen. Er is zoveel te zien en te beleven, en we hebben nog zoveel wensen voor de komende weken. Maar we moeten ons zelf zo nu en dan afremmen en een dagje niets doen. Het lijf - en het hoofd - rust gunnen. En dat doen we vandaag.

Uitslapen. Op ons gemak ontbijten en koffie drinken bij de koffie-tent 900 meter verderop. Middagdutje. Lezen. Fotograferen. En vanavond eten we weer gezellig samen met Leo en Annette, die we onderweg inmiddels al diverse keren zijn tegenkomen.

Toch nog 8 km gefietst.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hallo vakantiegangers, Groot gelijk dat je af en toe even rustig aan doet Er is zoveel te beleven, daguit te genieten en de benen gaan lekker door met fietsen. Heel fijn dat wij jullie zo mooi kunnen volgen!!! Tussen haakjes: hier gaat alles z'n gangetje dus allebei 'n dikke zoen en tot horens!😁

Joke Baartmans 2020-01-07 19:28:29

😘

ruudsandra 2020-01-11 16:27:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.