Bij Alwin

Portugal, Odemira

We zijn nu bij Alwin op bezoek! Ik wilde aanvankelijk vragen of er plaats was voor 1 nacht, het is het terrein van een particulier, maar hij hield me direct 10 minuten aan de praat. Het is een Duitser die hier al 20 jaar woont en was helemaal blij dat hij z'n moedertaal weer eens kon spreken 😛. Toen kon ik eindelijk weer naar Harry die nog om de hoek stond. Lekker plekje gezocht op zijn stukje land. Hij heeft een heel grappig houten huisje dat dienst doet als 2 toiletten en een douche. Je kunt bij een aparte wasbak warm afwassen en er staat een (gratis) wasmachine tot je beschikking. Echt een toffe plek. Beetje jammer dat het weer niet meewerkte, de zon is vanmorgen maar heel even doorgekomen, voor de rest was het nevelig en vanmiddag trokken echt de wolken aan ons voorbij en die waren behoorlijk fris. Afgelopen nacht was het behoorlijk warm, dus lekker als dat deze nacht niet zo is, kun je lekker slapen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Lekker joh! Zitten jullie nu wat verder van de kust af? Mijn ervaring is trouwens dat er best veel Duitsers daar in Zuid Portugal zitten, zeker daar bij Valeer in de buurt. Maar daar boven dan niet meer? Blijven jullie aan deze kant rijden of gaan jullie nog wat het binnenland in? Of is het nog onbekend :-) Geniet heerlijk verder!! Kussss

Carla 2020-07-23 09:23:00

We zijn weer terug aan de kust! En we blijven deze route voorlopig volgen, de kust heeft voor ons de meeste aantrekkingskracht. En wat die Duitsers betreft, dat zou kunnen, maar corona heeft heel veel dingen veranderd dit jaar!

monique.op.vakantie 2020-07-23 15:00:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.