Holten mooi weer

Nederland, Holten

Aangkomen om 11.30 uur, ca. 2,5 uur gereden met kleine tussenstop voor een hapje. Camper op een fijne plaats neergezet en vervolgens de fiets gepakt om naar Holten te rijden. Het is maar 3 km, dus je bent er zo. Ik moet er nog aan wennen dat ik de boodschappen van tevoren moet doen, het is anders dan bij de caravan in Zeeland met de supermarkt om de hoek! Maar voorlopig is dit het laatste weekend voor de vakantie, volgende week blijven we thuis, nog e.e.a. doen voor de vakantie. Eerst gaan we nu nog even genieten van de eekhoorns die we zien en de vogels die we horen fluiten.
En dan weer heel verbaasd opkijken als er een mega grote wagen aan komt rijden met op de stang een Fiat 500 er achter! Moet niet gekker worden. Iedereen zit te kijken en het lijkt alsof mevrouw zich lichtelijk beschaamd voelt als ze in haar autootje stapt om het te parkeren bij de ingang 😐. En dan komt de volgende! Dame en heer op leeftijd, zij in een rouchesrokje en met tattoos op haar arm, en hij met een neonoranjekleurige broek en cyclamekleur sokken, kaal hoofd met een hele wilde grijze baard, om te huilen 😂.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.