La Fôret dag 2

Frankrijk, Larzicourt

Vandaag weer een heerlijke dag gehad. Het was bijzonder warm en daarom hebben we besloten niet te gaan fietsen. In plaats daarvan hebben we heerlijk bij het zwembad gelegen. Het ziet er mooi uit en ze hebben kunststof ligstoelen staan. Die zien er heel comfortabel uit, maar door de warmte wordt het plastic slap en blijft de rugleuning niet rechtop staan, we hebben regelmatig in een deuk gelegen als een ons van tweeën ineens weer plat lag. We hebben lekker van de zon genoten, zo af en toe gedompeld en een beetje in de schaduw gezeten. En wat zo lekker was, was het feit dat we er met z'n tweetjes waren, het hele zwembad voor ons alleen. Bovendien is het wonderbaarlijk hoe stil het is op deze camping, gezien het aantal wagens en caravans die er staan. We hebben naar de stilte en de vogelgeluiden zitten luisteren, dit is echt relaxen hoor! De foto laat uit de verte zien hoe de camper op de camping staat, het is die met de schotel omhoog 😅. Helaas worden we buiten in de avond opgevroten door de muggen, dus zijn we binnen gaan zitten, met alle luiken en de deur open, is ook goed uit te houden. Morgen gaan we richting Pont-a-Mousson (Moezel), schijnt ook een mooie camping te zijn en daarna willen we richting Metz. Het blijft een fantastisch avontuur😉!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een mooie omgeving daar, en hoeveel baantjes heb je gezwommen ?.?..?Ik ben met 5 tennismeiden uit wezen eten we hebben wat afgelachen voor herhaling vatbaar

francy 2018-06-26 22:32:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.