Onze Toekomst Telt !

België, Heusden-Zolder

Ondertussen ben ik weer een week thuis en geniet na van de rijke wandelervaring. Het mijnverleden in België, Limburg en Heusden-Zolder is me bekender dan ooit. Daarnaast genoot ik van het dagelijkse leven en de prachtige natuur.

Wij staan nu voor een onzekere toekomst voor Mens en Milieu. De burgerbeweging Toekomst Telt VZW (apolitiek en onafhankelijk) wil zich hiervoor inzetten binnen de grenzen van Heusden-Zolder.

Wij zijn ondertussen al ruim 3 jaar actief met een sterke en diverse groep en daarnaast een uitgebreide kring van medestanders. De 17 sdg's (duurzame doelstellingen van de VN) zijn onze basis. Daarnaast is burgerparticipatie een belangrijke doelstelling. Wij denken hierbij aan een soort G1000, burgerparticipatie via een gelote groep van inwoners.

TT heeft grote ambities en zoekt continu naar medewerkers en medestanders.
Ben je ook bezorgd over de toekomst? Heb je zin om hieraan mee te werken? Wel, je bent welkom om met ons te komen kennismaken op donderdag 28 september of 26 oktober om 19u in de Kring (Heusden dorp, brasserie met zaaltje). Je kan ook mailen naar toekomsttelt@gmail.com of bel naar 0477/35.36.14 .

Neem zeker eens een kijkje op:

Foto: samenkomst van leden van TT en burgers tijdens de Meylandtwandeling. Meer info via website en Facebook!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.