Verder door Servië langs de Donau net langs de grens met Roemenië

Servië, Bela Crkva Municipality

Verder fietsen in de buurt of langs de Donau via matige wegen en constante tegenwind uit het Z of ZO waar ik net naar toe moet, dit werkt soms wel op de zenuwen. Maar wel een mooie omgeving. Als je naar het Servisch luistert hoor je gelijkenis met het Grieks.

Iets eigenaardigs: in elk pension waar ik terecht kom in Servië vragen ze mij waar en wanneer ik de grens ben overgestoken. Het lijkt een soort korte ondervraging uit de communistische tijd.

Onderweg weer heel wat kleine en grote dingen te beleven; zie foto's.

86 km, totaal 2.152 op 20 dagen

mail: paul.coolen@telenet.be

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Het is daar precies niet duur om te overnachten, gaan we daar maar op vakantie met ons pensioentje van België !!! Die koeien hebben nogal een goed leven daar! Op naar het volgende verslag. Rosa Dag Rosa, hier zou je als een koning kunnen leven met je Belgisch pension, alles is hier 3x goedkoper. Hotels en Horeca zijn van hoge kwaliteit, het wegennetwerk is wat anders, groeten, Paul

Rosa Claes 2019-09-02 21:11:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.