Plaatjes en nog minder praatjes.

Frankrijk, Juvigni-val-d'Andaine

Zaterdag 5 februari. Opzoek naar nieuwe plekjes ontdekten we het dorp Juvigni-sous-Ándaine. Stelde niet veel voor maar we vonden toch wat leuke dingen. En....... alweer geluk gehad met het weer: Net binnen en storm & regen.

Zondag 6 februari. Op naar het, wat men zegt, leukste dorp van Normandië: Beuvron-en-Auge. Hier hebben we, als liefhebbers van oude bouwstijlen, tussen de buien door echt genoten. Heel mooie geveltjes en kleine details. Maar na een uitgebreide ronde door het dorp besloten verder te reizen naar Honfleur, het mooie stadje aan de monding van de Seine. Platvoeten gelopen en beiden een stijve nek van het opkijken naar de gevels. Het was een fijn weerzien!
Bekijk de foto's en ervaar onze manier van beleven.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Wij waren in 2019 ook in Beuvron prachtig plaatsje. Honfleur is natuurlijk ook prachtig. Het zit er bijna op voor jullie was weer een mooie reis heb diverse plekken gepoint oa in Extremadura staat toch ook op ons to do lijstje. Goede reis nog en weer veilig thuis straks.

Ina en Marinus 2022-02-06 20:28:36

Veel plaatjes! Houten geiten of schapen Kleurrijk Rad van Avontuur Café van de kapper - coiffeur Veel koppige kledinghaken En steeds weer dat blauwe jasje - vriendin van Fred ??

Joop 2022-02-06 21:10:27

Genoten van al de mooie plaatjes! Ook veel achterstallig onderhoud gezien, maar och wie maalt daar nou om ... ;-)

Edith 2022-02-06 22:22:37

Is geen achterstallig onderhoud...zijn graven. Inhoud hoeft niet meer onderhouden te worden ;) Fijn om te zien dat jullie nog steeds genieten. Hier ook weer een beetje kalmte.

Debby 2022-02-08 20:05:27

Normandië blijft een beetje on-Frans→ Gallisch.

Ben + Trezie 2022-02-11 20:14:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.