Even "De tent uit".................

Nederland, Brunssum

Na dik drie weken "Opsluiting" hebben we ons eindelijk weer eens in de wijde wereld begeven. De grens naar België en dus ook onze stacaravan is nog steeds gesloten voor recreatieverkeer dus in de camper en erop uit. Onze bedoeling was(is....?) ons campertje te verkopen omdat we de zomer op ons landgoed willen doorbrengen.
Bij de camping raken we onze camper heel moeilijk kwijt en onze gedachte: Verkopen, de zomer doorsparen en eventueel in het late najaar kijken of we een jongere camper op de kop kunnen tikken om te gaan overwinteren.
7 of 8 Enthousiaste kijkers, vonden hem allen erg leuk, maar kopen? Ho maar! Gaan dus maar verder nadenken, de tijd zal het leren.
Vanwege de "Kijkers" zijn we op de CP in Brunssum gaan staan. Leuk plekje maar geen enkele voorziening. En.......... Ook een fijne plek om onze tollende "coronakopjes" even op rust te laten komen en weer eens babbelen, OP ANDERHALVE METER!!!, met medecamperaars.
Na 4 dagen moest er stroom komen (we hebben géén zonnepanelen) en de cassette geleegd worden dus besloten we te verkassen naar een andere CP.
Camera lag nog in België dus géén foto's.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Hoi Fred en Els, geen zin om een weekje naar NH te komen, jullie zouden in mijn huis kunnen . Ik ben van 12 06 tot 19 06 even afwezig. Natuurlijk hoop ik dat de grens met België snel weer open gaat, en dat jullie eindelijk van jullie "landgoed" kunnen gaan genieten. Ik blijf duimen buurtjes. Lieve groet Edith

Edith 2020-06-04 18:51:19

Tjongejonge het zit jullie niet “echt” mee......een troost het weer is goed en Nederlands Limburg is ook mooi😁 We gaan duimen dat jullie na de 15e weer kunnen gaan genieten op jullie geliefde plekkie! Groetjes🤗🤗

Henny Put van der 2020-06-04 18:56:29

"Tussenstopje" in Brunssum was me ontgaan.

Joop 2020-06-04 21:09:07

Hallo Fred en Els, gelukkig gaat alles weer langzaamaan naar het "normalere". Wij zijn ook nog niet weggeweest nadat we in maart hals over kop naar huis moesten. Wij hopen ergens in augustus weer op pad te kunnen. Gewoon weer even erop uit. Kunnen jullie de camper niet bij een boer kwijt voor een paar maanden? Veel succes 🍀

Fritsellen 2020-06-04 23:33:31

gelukkig effe ertussen uit; na de tropen nu een afkoeling; alweer pech; Elske→een dikke trui aandoen en je warmen aan die stevige Fred. Maar jullie zijn even weg en dat is een verademing. Ook Limburg is sjun!!! Geniet zoveel als mogelijk is enne....sjwaam samen niet teveel....

Ben 2020-06-05 11:20:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.