Paar daagjes camperen.......

België, Brasschaat

Dinsdagmorgen zijn we vertrokken nadat de vorst uit de lucht was en de mist redelijk opgetrokken. We kozen voor de camperplaats bij Brasschaat, vlakbij Antwerpen. Stroom ter beschikking en gelegen bij een mooi park met kasteel. We wandelden naar Brasschaat centrum om wat bikkesement in te kopen. Leuke stad! En....... Er scheen weer een bleek zonnetje.
We merkten dat we een beetje uit de wandeltraining zijn want de 5 a 6 km lieten zich goed voelen. In de camper was het nog stoeien met de Trumakachel maar ook dat lukte. Geen overbodige luxe bij temperatuur rond het vriespunt. Els moest weer even in de camper-kook-routine komen maar toverde een lekker maal op tafel.
We lagen al vroeg te bed om het vol te houden tot de volgende morgen 9 uur!
Foto's laten nog even op zich wachten want we weten niet in welke verhuisdoos de camera ligt. Maar ook dat zal goedkomen.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Nog maar even trainen met lopen en dan komt dat helemaal goed.

Fritsellen 2020-01-22 20:46:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.