Toch weer even verkast.......

Nederland, Ittervoort

Na weer een paar dagen op de gratis camperplaats in Brunssum (bijna in onze achtertuin.....) besloten we vanmorgen, woensdag 10 juni, toch nog even te verkassen. omdat Brunssum géén voorzieningen heeft en we de camper met volle accu's en lege poepdoos bij onze kinderen willen achterlaten. Fred wilde weer internetten op z'n laptop met vlotte WiFi (worstevingers op een smartfone is errug behelpen!), daarom besloten we weer naar de charmante CP in Ittervoort, midden-Limburg te gaan. Dit alles in afwachting van ons vertrek naar onze stacaravan in het Belgische Zutendaal. Nog 5 nachtjes slapen..........
Komend weekend zijn we nog bij onze kinders in Eygelshoven en maandag moet het dan gebeuren! De camper blijft in Eygelshoven achter want die is niet echt welkom op de camping. (Tenzij we 30,= euro per dag betalen.......) Héél misschien dat Peter in de loop van de zomer samen met onze vriend Raoul nog hier en daar wat aan de camper kan sleutelen en gaan we, als alles naar wens verloopt, komende winter toch maar weer met "Het Ouwetje" naar Spanje en Portugal. Het idee van verkopen en een jongere aanschaffen laten we maar varen.
We zijn wel erg benieuwd hoe het er in en om onze stacaravan bijstaat. Zoals de prangende vraag: "Is de vriezer blijven werken?". Deze ligt goed vol en we moesten begin maart hals-over-kop vertrekken. Zou de stroom uitgevallen zijn dan kunnen we vermoedelijk alle Belgische hengelaars van maden voorzien!
Hoe hoog staat het gras? Hoe hoog is de haag? De bloembakken ordenen, poetsen............ Genoeg te doen!

Vanaf nu AFTELLEN........... VIJF..........VIER........DRIE.........TWEE........ÉÉN: België, we komen eraan!!!!!
Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

logisch dat vanwege allerlei zaken jullie meningen wel eens kunnen veranderen; Trezie en ik hopen op de juiste besluiten enne....het inhalen van gederfd genot!!!! Gelukkig dat jullie nog heel effe in Egelze zijn want ik heb bergen zaadjes en een beginnende courgette. Voor ut Belsj of voor Op de Bossen.? Hou jullie en groet de nazaten.

Ben 2020-06-10 17:01:45

Ik hoop zo dat het dan a.s maandag eindelijk gaat gebeuren, dat jullie eindelijk echt genieten kunnen van jullie paleis(je). Heel veel plezier alvast en tot heel gauw ziens! Lieve Groetjes , Edith

Edith 2020-06-10 17:20:56

Spannend hoe hoog het gras staat maar dat is weer snel verholpen denk ik net als de rest. Het genieten gaat beginnen voor jullie. Succes!!!!!

Fritsellen 2020-06-10 21:16:14

En we horen wel wanneer wij welkom zijn. Niet vóór dat alle maden verdwenen zijn. Made in Belgium

Joop 2020-06-10 23:10:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.