Met dochter Debby dagje "Op-en-Neer" naar Rotterdam.

Nederland, Landgraaf

Dochter Debby moest voor haar werk naar Rotterdam en vroeg haar pappa of hij bijrijder wilde zijn. Een leuk idee, daar wilde hij wel de wekker voor zetten!
Om 5.45 uur vertrokken we uit Landgraaf, dit vroege tijdstip in de hoop files te vermijden. Tot een stukje voorbij Eindhoven ging het best lekker maar daarna werd het erg duidelijk wat men bedoelt met "Nederland slibt dicht"!
Het lukte toch in het centrum van Rotterdam te komen. Debby sloeg aan het vergaderen en dus had Fred ruim de tijd om door 'zijn' Rotterdam te struinen.
In zijn jeugd logeerde hij vrijwel iedere schoolvakantie bij familie in Rotterdam. Gedurende de rest van zijn leven was hij er, ook beroepsmatig, min of meer regelmatig al nam de frequentie de laatste 20 jaar sterk af.
Op zoek naar plekjes van jeugdherinneringen........... Dat viel heel erg tegen! Zijn Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. Niet voor niets noemt men het anno nu "Manhattan aan de Nieuwe Maas".
Een bezoek aan de Museumhaven liet hem nog even wegdromen in nostalgie.......... Ook werd hij verrast door een oude tram uit zijn Rotterdamse kinderjaren.

Een paar foto's geven een impressie van de stadswandeling............

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Geweldig dat je dit gedaan hebt. Het is alleen jammer dat het enorm veranderd is. Zwijmelen terug in de tijd van toen 💞👍

Emmelie 2019-10-05 18:16:59

Mooie heldere vormgeving.Dat ziet er profi uit! (y)

Theo 2019-10-23 10:56:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.