Een dag van genieten.......

Nederland, Aagtekerke

Hoewel CP De Westhoek in Aagtekerke erg goed beviel maar de afgelegen ligging zonder fietsen niet zo aantrekkelijk was dan toch maar weer verder. Omdat het al erg lang geleden was dat we de Deltawerken gezien hadden besloten we via Neeltje Jans naar Zierzee te gaan.
Deze bestemming werd in de navi ingegeven maar deze (of wij....?) was de kluts kwijt. Na een half uur rijden over diverse polderwegen en door gehuchtjes kwamen weer uit in Aagtekerke! De navi nog maar eens onderhanden genomen, nu bracht ze ons feilloos bij Neeltje Jans.
De grote expositie- en activiteitenhal was vanwege corona gesloten. Daardoor mochten we gratis parkeren.
Goed warm aangekleed vanwege de koude en stevige wind maakten we een wandeling.
Potdorie! Het vervulde ons met grote trots dat "De Hollanders" al deze kunst(matige)werken hebben gemaakt.
Na 'n klein uurtje gingen we, door-en-door koud (Watjes!!!!) terug naar de camper en zette onze reis voort. We belanden in Zierikzee-stad omdat we verwijzingen naar CP De Zandweg misten. Was even peentjes zweten omdat er in de stad niet altijd logische omleidingen waren.
Uiteindelijk lukte het toch de CP De Zandweg te bereiken. Niet echt gezellig maar wel erg functioneel. Betaling ging met bankpas via een automaat. Standgeld, stroom, Wifi, sani-voorzieningen en toeristenbelasting: 16,50 euro. Valt mee voor toeristisch Zeeland.
Na een versterkende brunch gingen we naar de stad. Wat een juweel! We slenterden ruim twee uur door straten, pleinen, steegjes en haventjes. De oude glorie van de Hanzestad was overal terug te vinden. Jammer dat er steeds vaker buien waren, daarom iets eerder dan voorzien terug naar de camper. De weerberichten werden steeds beter dus besloten we 'savonds bij een goedgevulde soep dat we de vrijdag ook nog in Zierikzee zouden blijven.
En daarna......? Je weet het nooit met Fred & Els!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.